Ikea onderzocht: Dit maakt ons thuis gelukkig

De afgelopen tien jaar heeft Ikea onderzoek gedaan naar wat ons thuis gelukkig maakt. Dit onderzoek hebben zij in verschillende landen uitgevoerd en aan meer dan 250.000 mensen gevraagd wat hun behoeftes zijn in huis en wat er bijdraagt aan hun woongeluk.

Ikea publiceert het tiende Life at Home Report: een jaarlijks onderzoek over hoe we thuis leven en wat ons gelukkig maakt in huis. Zo blijkt dat een opgeruimd huis 40% van de mensen helpt te ontspannen en dat het hebben van een huisdier bijdraagt aan meer woonplezier.

Daarnaast voelen Nederlanders zich positiever over hun leven thuis dan het wereldwijde gemiddelde. De afgelopen tien jaar ondervroeg Ikea meer dan 250.000 mensen, verspreid over veertig landen, over hun behoeftes en dromen in huis om erachter te komen wat bijdraagt aan woongeluk.

Ikea

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Nidum wordt partner bij BNS Crisp | House of Inspiration

BNS Crisp partner Nidum is een house of inspiration waar diverse shops en showrooms samenkomen op een bijzondere locatie: het monumentale Arsenaal in Grave. Het complex is gebouwd op de resten van het kasteel van Grave en vindt zijn oorsprong in de 16de eeuw.