Histor kleur van het jaar 2024

De histor kleur van het jaar 2024 is bekend: Limitless! Lees hier alles over deze nieuwe kleur van Histor.

Limitless

Limitless is een frisse, zachte pasteltint met de kracht om te verrassen: helder en intens genoeg om een power-kleur te zijn en tegelijkertijd mild, zodat het zich kan gedragen als neutral. De geeltint komt uitstekend tot z’n recht als basiskleur, maar doet het net zo goed als ondersteuner van zowel warme als koele tonen. 

Met de drie Histor-inspiratiepaletten Internal WorldsNature’s partner en The New Eccentrics vormt Limitless de basis voor creatieve en persoonlijke kleurcombinaties. 

Van neutraal tot royaal en van historisch tot retro. Histor zorgt met Limitless (PPG1091-3) en de drie bijbehorende inspiratiepaletten voor het ontwikkelen van een meer persoonlijke kijk op kleur. Door het 60-30-10-principe toe te passen ontstaat een mooi evenwicht tussen muren, vloer of meubels, en accessoires. 

Beeld Limitless van Histor

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Cadeau Flexa Colour Futures 2022

De Flexa Kleurentrends 2022 zijn gebundeld in het Flexa ColourFutures™ 2022 boek. Flexa en BNS Crisp geven dit cadeau aan BNS Crisp leden.

Jan Agelink ziet vier woontrends

Consument wil in de nasleep van de pandemie graag wegdromen. We fantaseren over een betere wereld met meer circulair gebruik en duurzame materialen.

Enorme groei van e-commerce

“In een interactieve digitale bijeenkomst zijn we samen met ondernemers uit de home & living branche in gesprek gegaan over de belangrijkste ontwikkelingen in de sector en het effect dat corona daar op heeft gehad”, meldt ING Sector Banker Dirk Mulder. “We zien in de afgelopen periode een enorme groei van e-commerce. Hoe heeft de sector hier op ingespeeld?”