Histor kleur van het jaar 2024

De histor kleur van het jaar 2024 is bekend: Limitless! Lees hier alles over deze nieuwe kleur van Histor.

Limitless

Limitless is een frisse, zachte pasteltint met de kracht om te verrassen: helder en intens genoeg om een power-kleur te zijn en tegelijkertijd mild, zodat het zich kan gedragen als neutral. De geeltint komt uitstekend tot z’n recht als basiskleur, maar doet het net zo goed als ondersteuner van zowel warme als koele tonen. 

Met de drie Histor-inspiratiepaletten Internal WorldsNature’s partner en The New Eccentrics vormt Limitless de basis voor creatieve en persoonlijke kleurcombinaties. 

Van neutraal tot royaal en van historisch tot retro. Histor zorgt met Limitless (PPG1091-3) en de drie bijbehorende inspiratiepaletten voor het ontwikkelen van een meer persoonlijke kijk op kleur. Door het 60-30-10-principe toe te passen ontstaat een mooi evenwicht tussen muren, vloer of meubels, en accessoires. 

Beeld Limitless van Histor

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Blauwe gids partner Flinders lanceert trendreport herfst/winter 2020-2021

Onze blauwe gids partner Flinders heeft het trendreport herfst/winter 2020-2021 gelanceerd. Dit report toont een overzicht van de nieuwste woontrends die Flinders op basis van consumentengedrag heeft gesignaleerd. Het trendreport illustreert vier woontrends en één kleurtrend voor de komende herfst- en winterperiode.