HelloChair opent derde winkel

Eind dit jaar opent onze BNS Crisp Partner en de specialist in eetkamerstoelen HelloChair de deuren van haar nieuwe winkel in Delft. Na Culemborg en Bussum, is dit de derde in de rij. In de HelloChair winkel van 500 m2 kunnen consumenten en interieurprofessionals terecht voor heel veel eetkamerstoelen en eettafels.

Begin 2020, midden in coronatijd, durfden Joost Wels en Jan-Noud Hutten het aan om te starten met een vernieuwend concept: HelloChair. In de winkels in Culemborg en Bussum vind je meer dan 300 stoelen van ruim 40 merken. Ook zijn er talloze eettafels en sinds vorig jaar ook verlichting en vloerkleden te vinden om de eetkamer compleet te maken. Online is het assortiment nog veel uitgebreider, vind je alles overzichtelijk in categorieën en kun je makkelijk filteren.

Bron: HelloChair

Logische stap

HelloChair is ervan overtuigd dat Nederland behoefte heeft aan specialisme en persoonlijke benadering. Een derde winkel in Delft is daarom een logische stap. “Veel klanten komen al uit deze regio naar onze winkels in Culemborg en Bussum. Kennelijk voorziet ons concept in de behoefte; klanten vinden het fijn om een plek te hebben met alleen maar stoelen”, licht Wels toe. “Daarnaast past deze stap bij onze omnichannel propositie die we hiermee versterken.”

BNS Crisp Partner

HelloChair is een merkpartner van BNS Crisp. Dat bied ons als interieurprofessional meerdere voordelen waaronder een interessante inkoopkorting. Ben jij lid van BNS Crisp en wil jij weten welke voordelen er nog meer zijn? Klik op de knop en lees alles over deze voordelen. Nog geen lid? BNS Crisp is het netwerk voor de interieurprofessional en heeft ongeveer 350 leden en meer dan 80 partners met wie je kunt samenwerken van gedachten kunt wisselen.

Bron: HelloChair

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Masterclass Lidewij Edelkoort

In samenwerking met de Willem de Kooning Academie presenteert de Kunsthal Rotterdam ieder jaar, exclusief voor studenten en Kunsthal Vrienden, een serie masterclasses door opmerkelijke kunstenaars. n het kader van de tentoonstelling ‘Extra Large. Wandkleden van Picasso en Le Corbusier tot Louise Bourgeois’ geeft Lidewij Edelkoort een online masterclass.

Dit zijn de kersttrends van 2020

Kerst anno 2020 is natuurlijk veel meer dan een boom in huis halen. Deze winter dompelen we alle hoeken en gaten van onze stads-, buiten- of huurwoning onder in de kerstsferen. Van woonkamer tot de keuken, het terras en zélfs de slaapkamer. Meer is niet altijd beter? Echt wel.

NIEUWE COLLAB MONDIART X BNS CRISP

Wederom is er voor alle BNS Crisp stylisten de mogelijkheid om deel te nemen aan een geheel nieuw productontwikkelingsproject en een BNS Crisp X MondiArt collectie samen te stellen.