HelloChair opent derde winkel

Eind dit jaar opent onze BNS Crisp Partner en de specialist in eetkamerstoelen HelloChair de deuren van haar nieuwe winkel in Delft. Na Culemborg en Bussum, is dit de derde in de rij. In de HelloChair winkel van 500 m2 kunnen consumenten en interieurprofessionals terecht voor heel veel eetkamerstoelen en eettafels.

Begin 2020, midden in coronatijd, durfden Joost Wels en Jan-Noud Hutten het aan om te starten met een vernieuwend concept: HelloChair. In de winkels in Culemborg en Bussum vind je meer dan 300 stoelen van ruim 40 merken. Ook zijn er talloze eettafels en sinds vorig jaar ook verlichting en vloerkleden te vinden om de eetkamer compleet te maken. Online is het assortiment nog veel uitgebreider, vind je alles overzichtelijk in categorieën en kun je makkelijk filteren.

Bron: HelloChair

Logische stap

HelloChair is ervan overtuigd dat Nederland behoefte heeft aan specialisme en persoonlijke benadering. Een derde winkel in Delft is daarom een logische stap. “Veel klanten komen al uit deze regio naar onze winkels in Culemborg en Bussum. Kennelijk voorziet ons concept in de behoefte; klanten vinden het fijn om een plek te hebben met alleen maar stoelen”, licht Wels toe. “Daarnaast past deze stap bij onze omnichannel propositie die we hiermee versterken.”

BNS Crisp Partner

HelloChair is een merkpartner van BNS Crisp. Dat bied ons als interieurprofessional meerdere voordelen waaronder een interessante inkoopkorting. Ben jij lid van BNS Crisp en wil jij weten welke voordelen er nog meer zijn? Klik op de knop en lees alles over deze voordelen. Nog geen lid? BNS Crisp is het netwerk voor de interieurprofessional en heeft ongeveer 350 leden en meer dan 80 partners met wie je kunt samenwerken van gedachten kunt wisselen.

Bron: HelloChair

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

ENQUETE: DOE MEE, LEER EN WIN

Bouwen en verbouwen is behoorlijk complex. BNS Crisp interieurprofessional, Gertie van Driel, merkt het aan collega’s uit het vak dat ze veel vragen hebben en vaak onwetend zijn binnen het (ver)bouw- proces. Maar is dat ook echt zo?