HelloChair breidt eettafelcollectie HelloTable uit

BNS Crisp partner HelloChair heeft een nieuw model toegevoegd aan zijn eettafelcollectie HelloTable.

De populaire HelloTable eettafelcollectie van HelloChair is uitgebreid met een nieuw model: de HelloTable Steelo. Zoals de naam al zegt, heeft deze variant een stalen poot gepoedercoat in geweldige trendkleuren. Je kunt kiezen uit 11 mooie RAL-kleuren, zoals kobaltblauw, bordeauxrood en beige. Dit concept maakt het mogelijk de eettafel perfect te matchen met je eetkamerstoelen. Zo wordt de eetkamer pas echt één geheel! 

HelloChair

Je kunt alle HelloTable eettafels volledig zelf samenstellen, van de afmeting en vorm tot de tafelbladafwerking en randafwerking. De eettafels zijn exclusief verkrijgbaar op hellochair.nl en in de HelloChair winkels in Bussum, Culemborg en Delft.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Oproep Creatieve Coalitie

Doe mee! Update vanuit de Creatieve Coalitie. Op donderdag 28 mei jl. vond weer een vergadering plaats van de Creatieve Coalitie. Bestuur en diverse aangesloten

Little Greene lanceert behangcollectie ‘National Trust Papers III’

Het Britse verf- en behangmerk Little Greene zet haar samenwerking met de liefdadigheidsinstelling National Trust voort en presenteert ‘National Trust Papers III’: een nieuwe, veelzijdige behangcollectie, die historisch design transformeert tot een tijdloze collectie. In januari 2023 wordt ‘National Trust Papers III’ gelanceerd tijdens Paris Déco Off.