Heb jij je studievoucher al gebruikt?

Heb jij de studievoucher nog niet ingezet? Het jaar is bijna ten einde. Maar je kan je studievoucher nog inzetten voor de volgende opties.

Begin dit jaar hebben alle BNS Crisp leden een studievoucher gekregen. Dit omdat 2021 een goed jaar was en wij al onze leden willen laten meegenieten van het positieve resultaat.

Studievoucher tegoed

€ 75,- voor volledige leden
€ 50,- voor basisleden
€ 25,- voor studentleden

Het tegoed kan worden ingezet voor deelname aan masterclasses/workshops gedurende het jaar 2022. Het voucherbedrag kun je in 2022 besteden aan één activiteit.

Heb jij de studievoucher nog niet ingezet?

Het jaar is bijna ten einde. Maar je kan je studievoucher nog inzetten voor de volgende opties.

  • Masterclasses ‘Pinterest’ (start 1ste kwartaal 2023).
  • Aanschaf Stylist! magazine als promomateriaal.

Voorwaarde is wel dat je in 2021 lid bent geweest en 1 januari 2022 lid van BNS Crisp bent voor het komende jaar. Het is niet mogelijk het bedrag op te splitsen en te verdelen over meerdere activiteiten. 

Masterclasses Pinterest

Wat veel interieurprofessionals nog niet beseffen is dat Pinterest zoveel meer is dan het bewaren van inspiratie. Als je het in gaat zetten als een marketingkanaal, dan ga je er zakelijk echt de vruchten van plukken. Er zijn een aantal grote kansen die interieurprofessionals nu standaard laten liggen op pinterest. Wil jij een voorsprong maken op de rest, zorg dan dat je er zeker bij bent. Meer informatie volgt binnenkort!

Stylist Magazine

Sta jij in Stylist! Magazine of wil je je klanten een cadeau geven. Ook dan kan je je studievoucher inzetten. Het Stylist! Magazine koop je voor € 5,- (bij afhalen in Nieuwegein). Wil je hem thuisbezorgd krijgen dan sturen wij deze voor € 7,50 naar jou of naar je klant op. Stuur een mailtje naar info@bnscrisp.nl als je graag een aantal Stylist! Magazines cadeau wilt doen en dat je hiervoor je studievoucher wilt inzetten.

stylist magazine

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Boekentip The secret live of colour

The secret live of colour – Kassia St Clair
Een prachtig full colour boek over de geschiedenis van kleuren – een must voor iedere kunstliefhebber

Oproep Creatieve Coalitie

Doe mee! Update vanuit de Creatieve Coalitie. Op donderdag 28 mei jl. vond weer een vergadering plaats van de Creatieve Coalitie. Bestuur en diverse aangesloten