Groots Groenevent voor interieurprofessionals over duurzaamheid en levend groen

Het zat al langere tijd in het vat, maar eindelijk is het zover: een gezamenlijk event van groenplatform Bloemenbureau Holland en interieurprofessionalnetwerk BNS Crisp. De eerste editie van het Groots Groenevent, dat op 21 maart wordt georganiseerd in de inspirerende en duurzame kwekerij van The Orchid Growers, gaat in op de thema’s duurzaamheid en levend groen en biedt interieur-, retail- en groenprofessionals direct toepasbare kennis en inspiratie voor een groenere (leef)omgeving! Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Groeiende behoefte aan groen

Digitalisering, verharding van de samenleving, de klimaatcrisis; het is geen wonder dat mensen op zoek zijn naar verbinding met de natuur. De natuur biedt rust en geborgenheid en verbindt ons met onze eigen kern en zintuigen. Het liefst vinden we dit in onze nabije omgeving. Voor vormgevers van particuliere en publieke ruimtes is het daarom pure noodzaak om bij te blijven in trends en kennis met betrekking tot levend groen en duurzaamheid. 

Aafje Nijman en Geert Maas: Corinne Ponsen | Creatieve Fotomissies. ‘Bloemarrangeur Geert Maas in actie tijdens een trendlezing van Aafje Nijman’.

Groene sprekers en duurzame merken

Het Groots Groenevent biedt deze onmisbare kennis en inspiratie: trendwatcher Aafje Nijman geeft samen met bloemarrangeur Geert Maas een creatieve insight in de groenbranchetrends van 2024, groenexpert Philip van Traa leert ons over het toepassen van groen in exterieur en interieur voor een natuurlijker leefomgeving en orchideeën- en marketingspecialist Claudia Broch vertelt ons hoe planten hun weg hebben gevonden vanuit traditionele settings, naar een must-have in trendy interieurs. Tijdens de pop-up bedrijvenmarkt maak je als bezoeker kennis met een keur aan bijzondere merken die duurzaamheid als uitgangspunt hebben en zich bezighouden met interieur, levend groen en trends.

Praktische informatie en tickets

Het Groots Groenevent duurt van 12.00 – 17.30 uur en vindt plaats bij The Orchid Growers in Wateringen op donderdag 21 maart 2024. Het inhoudelijke programma start om 13.00 uur maar voor de liefhebbers wordt vanaf 12.00 uur allerlei gezond en vers lekkers uit de keuken van Sandra Kaag geserveerd. Bezoekers die hiervan willen genieten bestellen een ticket inclusief lunch. Voor degenen die pas vanaf de start van het programma aanwezig kunnen zijn, zijn er kaarten exclusief lunch verkrijgbaar.

Bekijk het boeiende programma op de website en bestel snel je ticket, want op is op!

Over Bloemenbureau Holland
Bloemenbureau Holland stimuleert de vraag naar bloemen en planten in verschillende Europese landen, door het samenbrengen van communicatie over bloemen, planten en de sierteeltsector. Zo motiveren zij consumenten om groen in huis te halen of cadeau te geven, zodat bloemen en planten een belangrijke plaats blijven innemen in ons dagelijks leven.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen