Goud partnerschap Vloerkledenwinkel.nl biedt volop kansen voor BNS Crisp stylisten

Vloerkledenwinkel.nl is een Goud partnerschap met BNS Crisp aangegaan en zij trappen dit af door meer mogelijkheden te bieden om kennis te komen maken en samen met interieurstylisten een klankbordgroep op te zetten.
Ben je als geen ander op de hoogte van de laatste interieurtrends en ben je commercieel ingesteld? Dan is dit een gouden kans voor jou! Wat kun je verwachten?

  • Er zullen bestaande assortimenten besproken en getoetst worden;
  • Er worden nieuwe productontwikkelingen vroegtijdig gedeeld;
  • Er komt een moment dat we samen gaan nadenken over het ontwikkelen van aanvullingen op het bestaande assortiment;
  • Het wordt het op prijs gesteld jouw reactie en ideeën te horen over hun nieuwe website;
  • Maar je mag ook alleen komen kennismaken en fan worden van hun merk!

Het gaat hier over een organische samenwerking. Kortom: vooraf is nog niet alles geheel duidelijk maar bepalen we steeds weer in overleg de te volgende stappen. Het is de intentie van Vloerkledenwinkel.nl om samen met BNS Crisp en de stylisten het toekomstige pad te plaveien. Is zo’n aanpak jou juist als stylist op het lijf geschreven? Of ben je gewoon nieuwsgierig geworden naar deze actieve woonaanbieder?

Op meerdere dagen, kijk hiervoor in de agenda, ben je de komende periode welkom om kennis te komen maken en de mogelijkheden om samen te werken met de Vloerkledenwinkel.nl te ontdekken.

Geef in je mail aan of je komt om kennis te maken of dat je in aanmerking wilt komen voor deelname aan de klankbordgroep door te mailen met Jolanda.

 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Huishoudens besteden minder aan woninginrichting

In oktober 2022 hebben huishoudens 0,6 procent meer besteed, voor prijsveranderingen gecorrigeerd, dan in oktober 2021. Net als in voorgaande maanden hebben ze meer besteed aan diensten, maar minder aan goederen, meldt het CBS.

Little Greene lanceert behangcollectie ‘National Trust Papers III’

Het Britse verf- en behangmerk Little Greene zet haar samenwerking met de liefdadigheidsinstelling National Trust voort en presenteert ‘National Trust Papers III’: een nieuwe, veelzijdige behangcollectie, die historisch design transformeert tot een tijdloze collectie. In januari 2023 wordt ‘National Trust Papers III’ gelanceerd tijdens Paris Déco Off.