Goud partnerschap Vloerkledenwinkel.nl biedt volop kansen voor BNS Crisp stylisten

Vloerkledenwinkel.nl is een Goud partnerschap met BNS Crisp aangegaan en zij trappen dit af door meer mogelijkheden te bieden om kennis te komen maken en samen met interieurstylisten een klankbordgroep op te zetten.
Ben je als geen ander op de hoogte van de laatste interieurtrends en ben je commercieel ingesteld? Dan is dit een gouden kans voor jou! Wat kun je verwachten?

  • Er zullen bestaande assortimenten besproken en getoetst worden;
  • Er worden nieuwe productontwikkelingen vroegtijdig gedeeld;
  • Er komt een moment dat we samen gaan nadenken over het ontwikkelen van aanvullingen op het bestaande assortiment;
  • Het wordt het op prijs gesteld jouw reactie en ideeën te horen over hun nieuwe website;
  • Maar je mag ook alleen komen kennismaken en fan worden van hun merk!

Het gaat hier over een organische samenwerking. Kortom: vooraf is nog niet alles geheel duidelijk maar bepalen we steeds weer in overleg de te volgende stappen. Het is de intentie van Vloerkledenwinkel.nl om samen met BNS Crisp en de stylisten het toekomstige pad te plaveien. Is zo’n aanpak jou juist als stylist op het lijf geschreven? Of ben je gewoon nieuwsgierig geworden naar deze actieve woonaanbieder?

Op meerdere dagen, kijk hiervoor in de agenda, ben je de komende periode welkom om kennis te komen maken en de mogelijkheden om samen te werken met de Vloerkledenwinkel.nl te ontdekken.

Geef in je mail aan of je komt om kennis te maken of dat je in aanmerking wilt komen voor deelname aan de klankbordgroep door te mailen met Jolanda.

 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

auping

Auping nieuw in Sustainable Brand Index 2022

Auping komt nieuw binnen in de Sustainable Brand Index 2022 en is sector winnaar van de categorie ‘Overig’. Het onderzoek laat zien hoe merken door Nederlandse consumenten worden gezien op het gebied van milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Mary Hessing maakt het nieuwe magboek van BNS Crisp!

BNS Crisp, dé Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten (met zo’n 330 leden verspreid over het land), blijft actief. Zoals u van ons gewend bent. Dat het aantal partners en leden nog steeds groeit, is goed nieuws. Maar ons optimisme kreeg onlangs nóg een boost door de nieuwe samenwerking met Mary Hessing: haar WOTH Studio zal de hoofdredactie en productie op zich nemen van Showcase 21 magazine.