GEZOCHT: interieurprofessionals voor diverse commerciële opdrachten

Als netwerk voor interieurprofessionals zoeken wij regelmatig ontwerpers en stylisten voor leuke opdrachten voor gerenommeerde merken. Lees snel verder.

BNS Crisp

BNS Crisp wil de brancheorganisatie zijn voor interieurontwerpers en -stylisten. Op dit moment zijn er ruim 350 collega-stylisten en meer dan 90 partners aangesloten bij ons netwerk. Ons doel is om te verbinden, ondersteunen en inspireren. Dit doen we met een interessante programmering van activiteiten, masterclasses en commerciële opdrachten. Om jou te inspireren en samen het vak verder te professionaliseren.

In de afgelopen jaren is ons aanbod van commerciële opdrachten steeds uitgebreider geworden. Zo staan we meerdere keren per jaar in diverse bouwmarkten om kleuradvies te geven voor verffabrikanten, bemannen we het adviesplein tijdens de vt wonen& design beurs, geven we advies voor de buitenleefruimte bij een van de grote bouwmarkten en bieden we leuke samenwerkingen met onze partners, zoals het ontwikkelen van een collectie kunstwerken, kussens en vloerkleden onder de naam Stylist Choice.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Lotte Nijkamp via lotte@bnscrisp.nl

Vacature kleuradvies

Wij zijn op zoek naar interieurontwerpers en -stylisten met een passie voor kleur. Vind jij het leuk om consumenten tijdens korte adviezen, kleur inspiratie mee te geven of juist heel concreet te helpen met hun kleurvraag? Schrijf je dan in voor deze klus om kleuradviezen te geven namens een gerenommeerd en inspirerend verfmerk. De adviezen worden gegeven bij bouwmarkten door het gehele land. Indien jij je inschrijft proberen we je zo dicht mogelijk bij huis in te plannen, maar dit is geen garantie. We zijn namelijk altijd afhankelijk van de beschikbare locaties en waar de interieurprofessionals wonen die zich hebben ingeschreven. Voor deze dag mag je €375,- excl. BTW factureren. 

Vacature tuinadviesdagen

Help jij de consument bij de inrichting van hun balkon, terras en/of tuin? Tijdens de tuindagen mogen we weer adviezen geven over de buitenleefruimte. Een leuke klus voor elke stylist of interieurontwerper.. Jij kunt een van deze adviseurs zijn. Wij zijn voor deze dag op zoek naar (interieur)stylisten die klanten kunnen adviseren over verschillende indelingsopties voor de tuin, zodat de klant uiteindelijk met een professioneel stylingadvies de bouwmarkt verlaat. Uiteraard krijg je allerlei tools (productwaaiers, voorbeeldtuinen en ondersteuning van de tuinspecialist) om je hierbij te helpen, en volg je vooraf een digi- training, waarbij je wordt meegenomen in de zes scenario’s (drie scenario’s voor kleine buitenruimtes en drie scenario’s voor een familietuin) die je als basis van je adviezen kunt gebruiken. Kennis van planten is voor deze adviezen niet nodig. Voor deze dag mag je €375,- excl. BTW factureren, voor de digi-training geldt een vergoeding van €100,- excl. BTW.  

Vacature Adviesplein- VT Wonen & Design beurs

Help jij de consument bij de inrichting van hun huis? Meer dan 70.000 koopkrachtige consumenten, uit het hele land, kwamen voorgaande jaren naar de vt wonen&design beurs. De beursbezoekers krijgen de mogelijkheid zich in te schrijven voor diverse activiteiten en adviezen.
Het VTWDB adviesplein biedt plaats aan 23 interieurprofessionals per dag, de beurs is 6 dagen. Een fantastische klus voor elke stylist of interieurontwerper. Jij kunt een van deze adviseurs zijn!
Wij zijn voor deze dagen op zoek naar (interieur)stylisten of ontwerpers, die klanten kunnen adviseren over indeling, sfeer, kleur en materialen, zodat de klant uiteindelijk met een professioneel advies de beurs verlaat. We koppelen de provincie waar de klant woont, waar mogelijk, aan jouw werkgebied.
Alle ingedeelde BNS Crisp interieurprofessionals worden op de beurswebsite van VT wonen genoemd met portretfoto en link naar de BNS Crisp portfolio webpagina.
Profiteer van alle media aandacht en de vele bezoekers op de website/socials en de beurs!
Dagvergoeding €190,- excl. BTW en voor donderdags een Dag en avondvergoeding €290,- excl. BTW.

Kansen & voorwaarden

Deze mogelijkheid om mee te doen aan dergelijke commerciële klussen is voorbehouden aan interieurprofessionals, die volledig lid zijn van BNS Crisp en een goedgekeurd portfolio hebben op de website. Als lid van BNS Crisp heb je toegang tot onze besloten community, waar je onder andere de vacaturebank vindt. Hier worden alle interessante klussen geplaatst en kun je reageren. Indien je reageert op een vacature gaat jouw ’sollicitatie’ mee naar de opdrachtgever. Deze bepaalt uiteindelijk wie er op de klussen worden ingezet. Maar met meerdere mooie klussen per jaar, waarbij er per dag vaak vele interieurprofessionals tegelijk nodig zijn, zijn de kansen op een deelname erg groot! En leuk om te weten, één dag meedraaien met een commerciële opdracht en je hebt je contributie al terug verdiend. Kortom een win-win dus!

Herken jij je in één van deze vacatures? En heb je interesse om je aan te sluiten bij hét interieurnetwerk met 350 andere interieurprofessionals? Kom kennismaken of sluit je aan! 

Direct lid worden

Denk jij op basis van bovenstaande: ja, dat wil ik! Dan kun je je uiteraard direct bij ons aanmelden. Lees alles over ons volledig lidmaatschap of meld je direct aan. En besluit je om direct volledig lid te worden dan ben je tot het einde van het jaar gratis lid en ontvang je van ons een aantal mooie extra’s:

– Stylist! Magazine t.w.v. 14,95
– Flexa Colour Futures 2024 (met de Kleur van het Jaar 2024: Embrace) t.w.v. 19,95
– Histor Voice of Colour Waaier t.w.v. 75,00

Wil je eerst kennismaken?

Wij vinden het superleuk om jou te ontmoeten. En kunnen ons voorstellen dat jij ook nieuwsgierig bent naar ons. Daarom nodigen we je graag uit om een keer vrijblijvend kennis te maken tijdens een van onze BNS Crisp bijeenkomsten. Zodat je eerst kunt ervaren wat de waarde is van het BNS Crisp-netwerk. Bekijk de BNS activiteiten in de agenda .

Wil je op een van deze momenten aanhaken, laat het dan zeker even weten. En ook als jij nog andere vragen hebt horen we natuurlijk graag van je. Neem dan contact op met Lotte Nijkamp via lotte@bnscrisp.nl

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

De groene estafette | Occony

Bij Occony doen we het anders, wij geloven in een wereld waar meubels zijn gemaakt van gezonde, duurzame en herbruikbare materialen. Occony produceert duurzame designmeubels voor zowel de zakelijke- als de thuismarkt.

Orangerie | BNS Crisp

BNS Crisp partner Orangerie Bijleveld: “Interieurbeplanting steeds gewilder”

Al sinds zijn twintiger jaren heeft Frank Steenbakker een passie voor interieurbeplanting. Na 25 jaar besloot hij samen met zijn partner Petra de Groot voor zichzelf verder te gaan in deze branche. Inmiddels al bijna vijf jaar timmert het tweetal met Orangerie Bijleveld aan de weg. “Met onze vestiging in de buurt van Utrecht zitten we heel centraal”, vertelt Petra.

Botanische bouwwerken van de LEGO

Vandaag heeft de LEGO Groep een nieuwe reeks bewuste modellen onthuld voor mensen met groene vingers. De decoratieve LEGO® Botanische collectie bevat een prachtig LEGO® bloemboeket om het huis op te fleuren, en een LEGO® Bonsaiboom voor diegenen die in het nieuwe jaar meer zen willen zijn.