GEZOCHT: commerciële stylisten voor vt wonen&design adviesplein

Help jij de consument bij de inrichting van hun huis. Tijdens de vt wonen&design beurs mogen we weer adviezen geven. Een leuke klus voor elke stylist of interieurontwerper.

Dit jaar vindt de vt wonen&design beurs plaats van 3 oktober t/m 8 oktober in de Expo
Haarlemmermeer in Vijfhuizen, net als vorig jaar. Vorig jaar kwamen maar liefst 74.500 koopkrachtige consumenten, uit het hele land, naar de vt wonen&design beurs. Dit jaar verwacht vt wonen rond de 85.000 bezoekers te ontvangen. Als bij BNS Crisp aangesloten interieurstylist ben jij van harte uitgenodigd je aan te melden voor het geven van advies aan vele enthousiaste woonconsumenten met veranderplannen.

Het styling adviesplein wordt samen met onze sponsor Decorette georganiseerd en biedt dit
jaar plaats aan 24 stylisten per dag.

Persoonlijk stylingadvies op het vt wonen&design adviesplein

Tijdens de vt wonen&design beurs geef je minimaal 2 dagen persoonlijk stylingadvies. Je krijgt tijdens de beurs volop media aandacht op het styling adviesplein en in media rondom het evenement. Jij als stylist bent stressbestendig, energiek, positief en flexibel ingesteld. Neem je deel aan de adviesdagen dan ontvang je een dagvergoeding.

Deze vacature is beschikbaar voor onze volledige leden met een goed portfolio op onze website. Zij kunnen zich direct aanmelden via de vacaturebank achter de login. Ben je nog geen (volledig lid) lees dan hieronder verder.

Nog geen (volledig) lid?

Ben je nog geen lid of heb je op dit moment een studenten- of basislidmaatschap? Dit is een goed moment om voor een volledig lidmaatschap bij BNS Crisp te gaan. Naast dat we steeds vaker dergelijke commerciële opdrachten hebben (waarmee je in een dag je contributie hebt terugverdient) is BNS Crisp de brancheorganisatie voor stylisten en interieurontwerpers. We verbinden, ondersteunen en inspireren. Samen met verschillende ambassadeurs, vakgenoten en experts zorgen wij voor een interessante programmering om jou te inspireren en het vak verder te professionaliseren.

Vul het formulier hieronder in als je interesse hebt om meer over de mogelijkheden van het lidmaatschap en de vacature te horen. Een van onze collega’s zal dan contact met je opnemen om je vragen te beantwoorden.

Gezocht stylist voor vt wonen&design beurs

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Nieuwe circulaire marktplaats ziet levenslicht

Pacha Panels is vandaag officieel van start gegaan. De jonge onderneming heeft de ambitie om marktleider te worden in de levering van gezonde, biobased en herbruikbare materialen voor de interieur- en woningbouw en de meubelindustrie.

Ledenactie | Door de lens van Studio Keeelly

Met fotografie vertel je jouw verhaal zonder tekst. Aldus Kelly van Herk, influencer en fotograaf, het is onmisbaar om je bedrijf, interieur of product mooi op de kaart te zetten. Profiteer nu van deze mooie ledenactie!