Flexa kleur van het jaar 2024

Gisteren is de FLEXA kleur van jaar 2024 gepresenteerd. Lees hier alles over deze nieuwe kleur Sweet Embrace.

Sweet Embrace

Sweet Embrace™ is een verfijnde en optimistische kleur, geïnspireerd op de zachtheid van veren en avondwolken. Het is een warme en praktische op zichzelf staande tint, maar tevens een geweldige basiskleur om met veel andere tinten te combineren. Het is subtiel en verfijnd en verandert van tint bij verschillende soorten licht. Het verwarmt op het noorden gerichte ruimtes en verzacht zonovergoten kamers.

Sweet Embrace van Flexa
Bron Flexa

Het ontstaan van de Flexa kleur Sweet Embrace

In de drukke en complexe wereld van vandaag is het belangrijker dan ooit om onze eigen plek te hebben waar we ons thuis voelen. Dat was het gevoel dat naar voren kwam bij de Flexa brainstormsessie over toekomstige trends, toen internationale designexperts van gedachten wisselden over waar wij in de komende jaren in onze woningen behoefte aan hebben.

Deze gesprekken leidden tot een thema voor de Flexa Kleur van het Jaar 2024: ‘Een plek waar je je thuis voelt’ en de kleur zelf, Sweet Embrace™. Rondom deze zachte en positieve tint heeft Flexa drie eenvoudig te gebruiken kleurpaletten ontwikkeld: een warm, kalm en vrolijk kleurverhaal. Elke variant biedt een andere manier om een plek te creëren waar je je volledig thuis voelt.

Kleurpallet Warm

Kleurpallet Rustig

Kleurpallet Vrolijk

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

green trend report

3 belangrijke groentrends voor 2022-2023

Een glazen bol bestaat helaas niet. Toch wil je als ondernemer anticiperen op de toekomst. Enerzijds om een toekomstbestendige visie op je bedrijf te ontwikkelen, anderzijds als inspiratie voor succesvolle productinnovaties.

De groene estafette | Amazona

Een verf die gifvrij is en geen oplosmiddel (VOS) bevat of stoffen die niet afbreekbaar zijn; dat klinkt alleen maar goed toch?