ENQUETE: DOE MEE, LEER EN WIN

Bouwen en verbouwen is behoorlijk complex. BNS Crisp interieurprofessional, Gertie van Driel, merkt het aan collega’s uit het vak dat ze veel vragen hebben en vaak onwetend zijn binnen het (ver)bouw- proces. Maar is dat ook echt zo?

ENQUETE: DOE MEE, LEER EN WIN

Bouwen en verbouwen is behoorlijk complex. BNS Crisp interieurprofessional, Gertie van Driel, merkt het aan collega’s uit het vak dat ze veel vragen hebben en vaak onwetend zijn binnen het (ver)bouw- proces. Maar is dat ook echt zo?

Als ervaringsdeskundige en auteur van ‘Meer dan een dak boven je hoofd’ en het slimme proces de ‘Van Driel methode’ wil Gertie onderzoeken of er behoefte is bij stylisten aan meer kennis over de processen in het verbouwen. Hoe je dit slimmer voor jezelf en je opdrachtgevers aanpakt.

Je helpt Gertie enorm door de enquête in te vullen. Het neemt slechts 5 minuten van je tijd in beslag. Leuk en leerzaam om te doen. Alsof dat nog niet genoeg is mag BNS Crisp een exemplaar van haar boek t.w.v. € 39,- verloten.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

De groene estafette | Milliken

Voor Milliken als producent van o.a. vloeren is goed omgaan met deze wereld en zijn grondstoffen al jaren een logisch en ethisch
uitgangspunt.
Milliken maakt innovatieve vloeroplossingen van buiten naar binnen

WOONTREND 2021 | BE MANKIND

We beseffen ons meer dan ooit hoe kwetsbaar we zijn als mens. Eén virus kan de maatschappij en ons dagelijks leven totaal ontwrichten. Maar ook de voortschrijdende technologie maakt angstig. Niet alleen onze privacy is in het geding. De opmars van kunst­matige intelligentie kan ons het gevoel geven de controle kwijt te raken.