ENQUETE: DOE MEE, LEER EN WIN

Bouwen en verbouwen is behoorlijk complex. BNS Crisp interieurprofessional, Gertie van Driel, merkt het aan collega’s uit het vak dat ze veel vragen hebben en vaak onwetend zijn binnen het (ver)bouw- proces. Maar is dat ook echt zo?

ENQUETE: DOE MEE, LEER EN WIN

Bouwen en verbouwen is behoorlijk complex. BNS Crisp interieurprofessional, Gertie van Driel, merkt het aan collega’s uit het vak dat ze veel vragen hebben en vaak onwetend zijn binnen het (ver)bouw- proces. Maar is dat ook echt zo?

Als ervaringsdeskundige en auteur van ‘Meer dan een dak boven je hoofd’ en het slimme proces de ‘Van Driel methode’ wil Gertie onderzoeken of er behoefte is bij stylisten aan meer kennis over de processen in het verbouwen. Hoe je dit slimmer voor jezelf en je opdrachtgevers aanpakt.

Je helpt Gertie enorm door de enquête in te vullen. Het neemt slechts 5 minuten van je tijd in beslag. Leuk en leerzaam om te doen. Alsof dat nog niet genoeg is mag BNS Crisp een exemplaar van haar boek t.w.v. € 39,- verloten.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

vitra | bns crisp

Eerste Vitra Circle Store in Nederland

In september opent Vitra -zijn eerste Circle Store in Nederland. De Circle Store komt op het Zaanse Hembrugterrein, in het pand waar nu nog de woonwinkel van Flinders zit.

Must see | Wandelen door Nederland

Al wandelend kun je genieten van het landschap, de natuur, maar ook van gebouwen. Van moderne architectuur in Rotterdam tot de oude houten huisjes van de Zaanse Schans.