ENQUETE: DOE MEE, LEER EN WIN

Bouwen en verbouwen is behoorlijk complex. BNS Crisp interieurprofessional, Gertie van Driel, merkt het aan collega’s uit het vak dat ze veel vragen hebben en vaak onwetend zijn binnen het (ver)bouw- proces. Maar is dat ook echt zo?

ENQUETE: DOE MEE, LEER EN WIN

Bouwen en verbouwen is behoorlijk complex. BNS Crisp interieurprofessional, Gertie van Driel, merkt het aan collega’s uit het vak dat ze veel vragen hebben en vaak onwetend zijn binnen het (ver)bouw- proces. Maar is dat ook echt zo?

Als ervaringsdeskundige en auteur van ‘Meer dan een dak boven je hoofd’ en het slimme proces de ‘Van Driel methode’ wil Gertie onderzoeken of er behoefte is bij stylisten aan meer kennis over de processen in het verbouwen. Hoe je dit slimmer voor jezelf en je opdrachtgevers aanpakt.

Je helpt Gertie enorm door de enquête in te vullen. Het neemt slechts 5 minuten van je tijd in beslag. Leuk en leerzaam om te doen. Alsof dat nog niet genoeg is mag BNS Crisp een exemplaar van haar boek t.w.v. € 39,- verloten.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

bloemenbureau holland

Nieuwe Trend Collectie lente/zomer 2022

Een collectie vol bloemen, kamer- en buitenplanten die onderling bij elkaar passen door hun kleuren, vormen en texturen. Ze zijn bovendien een perfecte match met huidige trends in interieur, lifestyle en fashion.