Een sfeervolle kersttafel vol planten

Voor de ultieme kerstsfeer aan tafel decoreer je ‘m natuurlijk met groen. Denk je nu gelijk aan groene takjes? Think again!

EEN SFEERVOLLE KERSTTAFEL VOL PLANTEN

Voor de ultieme kerstsfeer aan tafel decoreer je ‘m natuurlijk met groen. Denk je nu gelijk aan groene takjes? Think again! Dit jaar denken we groots met groen. Geen kleine takjes die vervolgens de prullenbak in gaan, maar volwaardige planten op tafel is het devies. En dat is ook nog eens volledig volgens de trend Balanced Biotope.

planten naamtag | mooiwatplantendoen.nl

CREËER EEN ONTSPANNEN SFEER

Ontdek wat jij kan doen met groen. Zet je de planten op tafel als groene centerpiece? Of voorzie je alle planten van een naamtag, zodat je jouw gasten na afloop een plantje cadeau kunt doen als aandenken? Wat je ook doet: door veel groen te gebruiken creëer je een warme, ontspannen sfeer aan tafel. Wie weet plant je wel een zaadje voor een diepgaand gesprek! Jij kunt in ieder geval een potje breken…

DEZE PLANTEN DOEN HET ALTIJD GOED

Welke planten je gebruikt is natuurlijk geheel aan jou. Wij gebruikten de prachtig bloeiende kerstroos, de luchtzuiverende varen en heerlijk geurend eucalyptus. Tip: varieer met verschillende vormen bladeren en verschillende tinten groen. Zo creëer je een divers geheel en maak je er een prachtig botanisch feestje van!

Bron: Mooiwatplantendoen.nl

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

silestone

Silestone by Cosentino in première met Cindy Crawford

Silestone by Cosentino, wereldwijd toonaangevend specialist in hybride minerale oppervlakken voor architectuur- en designtoepassingen, lanceert The Metamorphosis, de derde campagne met in de hoofdrol internationaal mode-icoon Cindy Crawford.