Een sfeervolle kersttafel vol planten

Voor de ultieme kerstsfeer aan tafel decoreer je ‘m natuurlijk met groen. Denk je nu gelijk aan groene takjes? Think again!

EEN SFEERVOLLE KERSTTAFEL VOL PLANTEN

Voor de ultieme kerstsfeer aan tafel decoreer je ‘m natuurlijk met groen. Denk je nu gelijk aan groene takjes? Think again! Dit jaar denken we groots met groen. Geen kleine takjes die vervolgens de prullenbak in gaan, maar volwaardige planten op tafel is het devies. En dat is ook nog eens volledig volgens de trend Balanced Biotope.

planten naamtag | mooiwatplantendoen.nl

CREËER EEN ONTSPANNEN SFEER

Ontdek wat jij kan doen met groen. Zet je de planten op tafel als groene centerpiece? Of voorzie je alle planten van een naamtag, zodat je jouw gasten na afloop een plantje cadeau kunt doen als aandenken? Wat je ook doet: door veel groen te gebruiken creëer je een warme, ontspannen sfeer aan tafel. Wie weet plant je wel een zaadje voor een diepgaand gesprek! Jij kunt in ieder geval een potje breken…

DEZE PLANTEN DOEN HET ALTIJD GOED

Welke planten je gebruikt is natuurlijk geheel aan jou. Wij gebruikten de prachtig bloeiende kerstroos, de luchtzuiverende varen en heerlijk geurend eucalyptus. Tip: varieer met verschillende vormen bladeren en verschillende tinten groen. Zo creëer je een divers geheel en maak je er een prachtig botanisch feestje van!

Bron: Mooiwatplantendoen.nl

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Retail | BNS Crisp

Dit zijn de vijf horecainterieurtrends’

Hoteleigenaren en restauranthouders hebben de afgelopen tijd als geen ander geleerd zich snel aan te passen aan de veranderende omstandigheden en behoeften van de markt. Van een flexibele indeling en een groeiende vraag naar de toepassing van natuurlijke elementen tot de noodzakelijke aandacht voor hygiëne.

VACATURE: website beheer en andere praktische taken bij BNS Crisp

BNS Crisp is op zoek naar een nieuw teamlid: iemand die kan ondersteunen bij het ontwikkelen van onze website in samenspraak met de developers, en content kan plaatsen op de website. Ervaring met het besturingssysteem Elementor binnen WordPress is een pré, evenals kennis van SEO. We staan vooral ook open voor jouw ideeën over de invulling van deze rol en zijn we flexibel.