Een nieuwe groene estafette | Ecocoatings

Mijn missie is zo veel mogelijk mensen zo duurzaam mogelijk laten werken met natuurlijke verf en minerale pleisters, zoals, o.a. kalk en leem.

Groene Verf in alle Kleuren

Superleuk om het stokje in deze duurzame estafette te mogen ontvangen van Louise Cohen, dankjewel Louise!
En wat een leuk idee, dat je ook de volgende blog een zetje mag geven, zo maken we samen een duurzame trein die door blijft denderen, hoe mooi is dat.
Natuurlijk werd ik niet voor niets gevraagd. Ik ben een man met een missie.

Ik ben Ernst de Nobel oprichter van Ecocoatings, webshop en groothandel in ecologische verf en pleistersystemen.
Mijn missie is zo veel mogelijk mensen zo duurzaam mogelijk laten werken met natuurlijke verf en minerale pleisters, zoals, o.a. kalk en leem.

Voortvloeiend uit mijn werkzaamheden als ecologische schilder(www.ecoschilderwerk.nl), ben ik in 2016 begonnen met het aanbieden van wat
inmiddels een breed portfolio aan duurzame producten is. Andere groothandels zijn misschien iets pragmatischer in hun keuze qua aanbod.
Binnen Ecocoatings kies ik principieel voor biobased en renewable materialen.

En zo kom je dan in aanraking met mensen die bezig zijn met duurzaam bouwen, in de breedste zin, van schilders tot architecten en van doe het zelf
klussers tot professional designers. Elk met hun eigen kijk op wat duurzaamheid is en hoe ze daar mee om willen gaan.

BNS Crisp leden kunnen hier het gehele blog lezen.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Introductie Digitale Tafel

De tijd verandert en wij veranderen mee. Dat geldt ook voor de BNS Crisp tafelbijeenkomsten en de zo waardevolle rol van onze tafelhoofden. Nog meer redenen om met weinig tijd de mogelijkheden van ons optimale netwerk te benutten.

Ikea zet nu ook in op recyclen van matrassen

RetourMatras opent later dit jaar in Lelystad een nieuwe fabriek met innovatieve recyclingactiviteit voor matrassen. In deze fabriek past RetourMatras een nieuwe techniek toe waarmee het schuim uit oude matrassen volledig gerecycled kan worden tot een grondstof voor nieuw schuim: een grote stap richting een volledig circulair matras.