Een geheel nieuw online platform voor Dôme Deco

De onlangs gelanceerde webshop biedt naast een volledige inkijk in de complete interieurcollecties, de mogelijkheid om direct productfoto’s en 3D-files te gaan downloaden.

Een geheel nieuw online platform voor Dôme Deco

2020 was voor Dôme Deco een jaar van verandering. 

De onlangs gelanceerde webshop biedt naast een volledige inkijk in de complete interieurcollecties, de mogelijkheid om direct productfoto’s en 3D-files te gaan downloaden. 

Daarnaast wordt de bezoeker geïnspireerd met de zogenaamde “rooms”: voorbeeld settings samengesteld door het Dôme Deco styling team die tonen welke mogelijkheden het brede gamma aan producten biedt. Voor een nog completer overzicht, kan je een virtuele wandeling maken door de 1000 m² grote showroom. 

Eenmaal geregistreerd op het platform, krijgt de bezoeker toegang tot allerlei downloads die kunnen helpen bij het inrichten van projecten. Denk aan de prijslijst, settingsbeelden, catalogus en projectvideo’s. Verder kunnen de partners ook in een volgende stap de touwtjes zelf in handen nemen en offertes opmaken, ook voor hun eindklant.

Ondanks de Dôme Deco’s focus op de B2B-markt, creëerde het merk ook een B2C-luik om particulieren de kans te geven om kennis te maken met het productgamma. Zij kunnen vrij eenvoudig een van de verkooppunten ontdekken met behulp van de storelocator.

Gloednieuwe digitale platform Dôme Deco

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

NIEUWE COLLAB MONDIART X BNS CRISP

Wederom is er voor alle BNS Crisp stylisten de mogelijkheid om deel te nemen aan een geheel nieuw productontwikkelingsproject en een BNS Crisp X MondiArt collectie samen te stellen.

Botanische bouwwerken van de LEGO

Vandaag heeft de LEGO Groep een nieuwe reeks bewuste modellen onthuld voor mensen met groene vingers. De decoratieve LEGO® Botanische collectie bevat een prachtig LEGO® bloemboeket om het huis op te fleuren, en een LEGO® Bonsaiboom voor diegenen die in het nieuwe jaar meer zen willen zijn.

Het eerste huis van 100 procent gerecycled plastic werd gebouwd

Save plastics introduceert een woning die verplaatsbaar en zelfvoorzienend kan zijn, geproduceerd met lokaal afvalplastic. De save home is het eerste huis dat de vier elementen van ‘goed groen wonen’ combineert: comfort & veiligheid, zelfvoorziening, mobiliteit en lokaal circulaire productie.