Een geheel nieuw online platform voor Dôme Deco

De onlangs gelanceerde webshop biedt naast een volledige inkijk in de complete interieurcollecties, de mogelijkheid om direct productfoto’s en 3D-files te gaan downloaden.

Een geheel nieuw online platform voor Dôme Deco

2020 was voor Dôme Deco een jaar van verandering. 

De onlangs gelanceerde webshop biedt naast een volledige inkijk in de complete interieurcollecties, de mogelijkheid om direct productfoto’s en 3D-files te gaan downloaden. 

Daarnaast wordt de bezoeker geïnspireerd met de zogenaamde “rooms”: voorbeeld settings samengesteld door het Dôme Deco styling team die tonen welke mogelijkheden het brede gamma aan producten biedt. Voor een nog completer overzicht, kan je een virtuele wandeling maken door de 1000 m² grote showroom. 

Eenmaal geregistreerd op het platform, krijgt de bezoeker toegang tot allerlei downloads die kunnen helpen bij het inrichten van projecten. Denk aan de prijslijst, settingsbeelden, catalogus en projectvideo’s. Verder kunnen de partners ook in een volgende stap de touwtjes zelf in handen nemen en offertes opmaken, ook voor hun eindklant.

Ondanks de Dôme Deco’s focus op de B2B-markt, creëerde het merk ook een B2C-luik om particulieren de kans te geven om kennis te maken met het productgamma. Zij kunnen vrij eenvoudig een van de verkooppunten ontdekken met behulp van de storelocator.

Gloednieuwe digitale platform Dôme Deco

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

MUURMEESTERS en FRANS HALS MUSEUM starten unieke samenwerking

Het vermaarde Frans Hals Museum en Muurmeesters gaan een unieke samenwerking aan om oude kunst van Haarlemse schilders toegankelijk te maken. De twee Haarlemse organisaties brengen samen de nieuwe collectie hoogwaardige reproducties ‘Haerlemsche Meesters’ voor aan de muur: thuis, op kantoor of in de horeca. Topstukken uit de collectie van het Frans Hals Museum behoren hiermee ook tot de officiële collectie van Muurmeesters.

keukentrends bns crisp

De keukentrends voor 2022

In Nederland waren we altijd al bewust bezig met de inrichting en stijl van de eigen woning. En dus ook van de keuken. Niets was de kritische showroombezoeker of de ambitieuze surfer op het internet in zijn oriëntatiefase vreemd.