Dôme Deco met Trendnieuws

Tijdens de Homeshows in november presenteerde Dôme Deco hun nieuwe 2024 collectie, nieuw thema en hun nieuwe trendkleuren.

Met de lancering van de nieuwe collectie introduceert Dôme Deco steeds nieuwe trendkleuren in het assortiment. Naast de ‘basics’ voegt het label 4 nieuwe thema’s voor de collectie 2024 toe die hen inspireerde om de collectie samen te stellen. 

  • Trendkleur CLAY
  • Trendkleur LOTUS
  • Trendkleur NATURE
  • Trendkleur SALMON

Bron: Dôme Deco

Wil jij meer weten over de trendkleuren en de totstandkoming daarvan? Klik dan gauw op de button om naar de webinar in de trendbieb te gaan.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Thema voor 30e editie van Maison&Objet bekend

2024 belooft een kosmisch jaar te worden. Voortbouwend op TECH EDEN, dat zich richtte op de verkwikkende alliantie tussen technologie en natuur, zetten Maison&Objet en het creatieve strategiebureau Peclers Paris hun optimistische, veerkrachtige en stimulerende verkenning voort in september met een nieuw thema: TERRA COSMOS.

‘Met Gira creëer je comfort in huis’

Wat dertig jaar lang een kantoorpand is geweest is nu een moderne, luxe familiewoning. Eenvoudig was deze transformatie alleen zeker niet. De bewoners van het monumentale herenhuis stonden voor een gigantische uitdaging. Dat meldt Gira in een persbericht.