Dôme Deco met Trendnieuws

Tijdens de Homeshows in november presenteerde Dôme Deco hun nieuwe 2024 collectie, nieuw thema en hun nieuwe trendkleuren.

Met de lancering van de nieuwe collectie introduceert Dôme Deco steeds nieuwe trendkleuren in het assortiment. Naast de ‘basics’ voegt het label 4 nieuwe thema’s voor de collectie 2024 toe die hen inspireerde om de collectie samen te stellen. 

  • Trendkleur CLAY
  • Trendkleur LOTUS
  • Trendkleur NATURE
  • Trendkleur SALMON

Bron: Dôme Deco

Wil jij meer weten over de trendkleuren en de totstandkoming daarvan? Klik dan gauw op de button om naar de webinar in de trendbieb te gaan.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Muurmeesters en Van Gogh

Vincent van Gogh is springlevend en prikkelt zintuigen als nooit tevoren. Wat levert het op om de samenwerking met Muurmeesters aan te gaan? Dat de verhalen van de werken Van Gogh op de juiste manier verteld worden. Met de producten van Muurmeesters blijft het DNA van het werk van Nederlands grootste meester behouden.

Kaarsen

‘Gedraaide kaarsen mateloos populair’

Uit de Woondecoratie Trendmonitor 2021 blijkt dat de kaars een toenemende populariteit geniet. En dan specifiek de gedraaide kaars, ook wel swirl, draai- of twister kaars genoemd. Qua kleuren zijn zwarte kaarsen en goudkleurige kaarsen het meest in trek.