Deze BNS-stylisten mogen zich ontwerpers noemen van MONDiART-collectie

Afgelopen vrijdag werd er in de showroom van MONDiART gestreden voor een plaats in het nieuwe stylisten team dat voor het Eindhovense bedrijf een exclusieve collectie mag ontwerpen. In samenwerking met BNS Crisp konden stylisten zich aanmelden om deel te nemen aan een pitchronde. Hierin presenteerden alle deelnemers hun visie over het bedrijf en merk MONDiART in een Moderne en/of Scandinavische stijl.

Deze BNS-stylisten mogen zich ontwerpers noemen van MONDiART-collectie

Afgelopen vrijdag werd er in de showroom van MONDiART gestreden voor een plaats in het nieuwe stylisten team dat voor het Eindhovense bedrijf een exclusieve collectie mag ontwerpen. In samenwerking met BNS Crisp konden stylisten zich aanmelden om deel te nemen aan een pitchronde. Hierin presenteerden alle deelnemers hun visie over het bedrijf en merk MONDiART in een Moderne en/of Scandinavische stijl.


Sharon Roest tijdens haar presentatie.

Een gouden kans 
Na ontvangst en rondleiding door de showroom en werkplaats van MONDiART, was het voor de deelnemers tijd om voor de speciale gelegenheidsjury bestaande uit: Maya Kol, organisator van showUP, Designer Thomas Eurlings en Mascha de Bruin, head cluster retail & interior van Easyfairs te pitchen. Alle deelnemers kregen 10 minuten presentatietijd, waarna de jury vijf minuten lang vragen konden stellen. Helaas gooide corona roet in het eten voor Stylist Maaike Welle, haar pitch werd professioneel overgenomen door Cole Brekoo. Ook BNS Crisp voorzitter, Carin Frijters pitchte er op los. 


Kandidaten kregen een rondleiding door de showroom en werkplaats.

Sharon Roest: “Toen ik hoorde van de samenwerking tussen BNS Crisp en MondiArt en zij graag wilde samenwerken met Interieurstylisten om een mooie nieuwe collectie samen te stellen, twijfelde ik geen moment. Maar het blijft toch wel een ding, je ideeën en visie presenteren. Afgelopen vrijdag voelde echter als een warm bad in de showroom in Eindhoven, de spanning was er zeker, maar vanaf de eerste minuut voelde het echt als een project dat je SAMEN gaat doen. En als je dan te horen krijgt dat jouw presentatie de juiste snaar raakt en je dan ook echt iets moois gaat maken samen, maakt je hart wel ff een sprongetje. Ik heb er zo onwijs veel zin in en kan niet wachten om aan de slag te gaan met Karen, Inge en de mensen van Mondiart.“


Inge Schuller, Karen Verhoeven en Sharon Roest (v.l.n.r.) als winnaressen. 

Unaniem jury-oordeel

Na de lunch kwam het hoge woord van de jury eruit. Unaniem kozen zij: Inge Schuller, Karen Verhoeven en Sharon Roest  als het nieuwe MONDiART stylisten team. Binnenkort starten zij met het ontwerpen van een nieuwe collectie, waarvan de naam op een later moment gelanceerd zal worden. “Het ontwerpproces, de samenwerking, de collectie we gaan het allemaal delen op ons social media”, aldus een enthousiaste Cole. “Vijf masterpieces uit de collectie, zijn straks exclusief verkrijgbaar, via onze partner Best For Interiors (BFI).”Inge Schuller (foto): “Met name voor Scandinavische interieurs heb ik een grote passie en daarom voel ik me vereerd, dat ik voor kwaliteitsmerk MONDiART in samenwerking met mijn collega stylisten een collectie mag ontwerpen in deze stijl”

Stylist Choice 2.0
Door het succes van de Stylist Choice collectie die vorig jaar gelanceerd werd, door de vijf stylisten: Wieke Harting, Petra Sloot, Ineke van Leijsen, Miriam du Maine en Lotte Nijkamp, is het team momenteel bezig met een tweede project voor MONDiART. Ook deze collectie zal tijdens showUP gelanceerd worden.Karen Verhoeven (foto): “Bij het zien van de BNS Crisp oproep voor deelname aan een ontwerpwedstrijd voor MONDiART, was mijn eerste reactie: full circle. Tijdens mijn studie aan de Academie Artemis vond ik productontwerp één van de leukste vakken en de moderne Scandinavische woonstijl is helemaal in mijn straatje. Mijn bedrijf heet niet voor niets HjemmeBy is vertaald uit het Deens – ThuisBij. Ik ben dan ook zo blij, dat ik een van de gelukkige interieurontwerpers ben, die samen met MONDiART aan de slag mag. Op naar een fantastische collectie.”

MONDiART bedankt de overige deelneemsters voor hun enthousiaste deelname en inzet.

Meer informatie:
MONDiART
www.mondiart.com 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

De groene estafette | Reliving

Vanuit de snelle, commerciële wereld van marketing, influencers en over- consumptie, houden Ananda, Jody en Vincent nu kantoor in een loods in Amsterdam. Nogal een

decolegno

DecoLegno lanceert 1e CO-CREATIE project

Het Designers Lab van DecoLegno is dé plek voor creativiteit, co-creatie en vakmanschap. Hier worden ontwerpers uitgenodigd om met de nieuwste structuren in plaatmateriaal een uniek product of object te ontwerpen, dat vervolgens wordt uitgewerkt met een interieurbouwer of meubelmaker.

heimtextil

Planeetvriendelijke trends voor de interieurbranche

Textiel is een belangrijk onderdeel van ons interieur. Er wordt binnen de branche dan ook gekeken hoe we de textielindustrie kunnen verduurzamen. In dit trendboek vind je vier scenario’s op weg naar circulariteit.