Designlabel Serax popt up in Parijs

Designlabel Serax popt up in Parijs

Komende september opent designlabel Serax een showroom in Parijs. “Normaliter staan we op de Maison et Objet maar we hebben ervoor gekozen om dat dit jaar niet te doen.” Dat vertelt marketingmanager Aurelie Hurlet tijdens een bezoek aan de nieuwe showroom in Amsterdam.

De showroom, die in het hartje van Parijs zit, wordt 7 september geopend. “We tonen tot en met 23 september de producten van Ann Demeulemeester, Ottolenghi, José Lévy, Bea Mombaers, Marie Mischielssen, Vincent van Duysen en Koen van Guijze. Niet de volledige collectie kan worden tentoongesteld in de Franse hoofdstad. Wanneer klanten die willen zien nodigen we ze graag uit in de showroom in Kontich, net naast Antwerpen.”

De pop-up toonzaal van het Belgische bedrijf zit aan Rue de Richelieu 60 in Parijs, vrijwel naast het Louvre.

Serax | BNS Crisp

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

hm

Zo ziet het nieuwe winkelconcept van H&M in Amsterdam eruit

De Zweedse modeketen H&M heeft in de vernieuwde flagshipstore in Amsterdam een nieuw retailconcept gelanceerd op donderdag 25 november. Er wordt onder meer kleding verhuurd en gerepareerd en ze gaan er shoppingsessies organiseren via livestreams.

Samenwerking Van Gogh Museum x Muurmeesters

Een Vincent aan jouw muur BNS Crisp partner Muurmeesters gaat een unieke samenwerking aan met het internationaal vermaarde Van Gogh Museum, Amsterdam. Wereldberoemde schilderijen van