Designlabel Serax popt up in Parijs

Designlabel Serax popt up in Parijs

Komende september opent designlabel Serax een showroom in Parijs. “Normaliter staan we op de Maison et Objet maar we hebben ervoor gekozen om dat dit jaar niet te doen.” Dat vertelt marketingmanager Aurelie Hurlet tijdens een bezoek aan de nieuwe showroom in Amsterdam.

De showroom, die in het hartje van Parijs zit, wordt 7 september geopend. “We tonen tot en met 23 september de producten van Ann Demeulemeester, Ottolenghi, José Lévy, Bea Mombaers, Marie Mischielssen, Vincent van Duysen en Koen van Guijze. Niet de volledige collectie kan worden tentoongesteld in de Franse hoofdstad. Wanneer klanten die willen zien nodigen we ze graag uit in de showroom in Kontich, net naast Antwerpen.”

De pop-up toonzaal van het Belgische bedrijf zit aan Rue de Richelieu 60 in Parijs, vrijwel naast het Louvre.

Serax | BNS Crisp

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Must see | Wandelen door Nederland

Al wandelend kun je genieten van het landschap, de natuur, maar ook van gebouwen. Van moderne architectuur in Rotterdam tot de oude houten huisjes van de Zaanse Schans.

Karpethal op Heimtextil vol

De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.

Ledenactie | Door de lens van Studio Keeelly

Met fotografie vertel je jouw verhaal zonder tekst. Aldus Kelly van Herk, influencer en fotograaf, het is onmisbaar om je bedrijf, interieur of product mooi op de kaart te zetten. Profiteer nu van deze mooie ledenactie!