Designlabel Serax popt up in Parijs

Designlabel Serax popt up in Parijs

Komende september opent designlabel Serax een showroom in Parijs. “Normaliter staan we op de Maison et Objet maar we hebben ervoor gekozen om dat dit jaar niet te doen.” Dat vertelt marketingmanager Aurelie Hurlet tijdens een bezoek aan de nieuwe showroom in Amsterdam.

De showroom, die in het hartje van Parijs zit, wordt 7 september geopend. “We tonen tot en met 23 september de producten van Ann Demeulemeester, Ottolenghi, José Lévy, Bea Mombaers, Marie Mischielssen, Vincent van Duysen en Koen van Guijze. Niet de volledige collectie kan worden tentoongesteld in de Franse hoofdstad. Wanneer klanten die willen zien nodigen we ze graag uit in de showroom in Kontich, net naast Antwerpen.”

De pop-up toonzaal van het Belgische bedrijf zit aan Rue de Richelieu 60 in Parijs, vrijwel naast het Louvre.

Serax | BNS Crisp

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Textielcollectie van 100% gerecycled plastic

In samenwerking met ontwerpster Kristine Five Melvær heeft Heymat de Foliage collectie in twee nieuwe kleuren geïntroduceerd, die voor 100% van textiel van gerecycled plastic (PET) zijn vervaardigd. De introductie maakt onderdeel uit van een voortdurend proces om de productie zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.