Designlabel Serax popt up in Parijs

Designlabel Serax popt up in Parijs

Komende september opent designlabel Serax een showroom in Parijs. “Normaliter staan we op de Maison et Objet maar we hebben ervoor gekozen om dat dit jaar niet te doen.” Dat vertelt marketingmanager Aurelie Hurlet tijdens een bezoek aan de nieuwe showroom in Amsterdam.

De showroom, die in het hartje van Parijs zit, wordt 7 september geopend. “We tonen tot en met 23 september de producten van Ann Demeulemeester, Ottolenghi, José Lévy, Bea Mombaers, Marie Mischielssen, Vincent van Duysen en Koen van Guijze. Niet de volledige collectie kan worden tentoongesteld in de Franse hoofdstad. Wanneer klanten die willen zien nodigen we ze graag uit in de showroom in Kontich, net naast Antwerpen.”

De pop-up toonzaal van het Belgische bedrijf zit aan Rue de Richelieu 60 in Parijs, vrijwel naast het Louvre.

Serax | BNS Crisp

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ikea zet nu ook in op recyclen van matrassen

RetourMatras opent later dit jaar in Lelystad een nieuwe fabriek met innovatieve recyclingactiviteit voor matrassen. In deze fabriek past RetourMatras een nieuwe techniek toe waarmee het schuim uit oude matrassen volledig gerecycled kan worden tot een grondstof voor nieuw schuim: een grote stap richting een volledig circulair matras.

Cadeau Flexa Colour Futures 2022

De Flexa Kleurentrends 2022 zijn gebundeld in het Flexa ColourFutures™ 2022 boek. Flexa en BNS Crisp geven dit cadeau aan BNS Crisp leden.