Nieuw: deel je kennis en expertise via het Creatief Sprekersburo van BNS Crisp.

BNS Crisp lanceert het Creatief Sprekersburo. Een initiatief waarmee leden en merkpartners een extra podium krijgen én waarop bedrijven en organsaties eenvoudig hoogwaardige sprekers kunnen vinden.

Tijdens Design District lanceert BNS Crisp een nieuw initiatief: het Creatief Sprekersburo. Hiermee bieden we een podium voor jou als lid en merkpartner voor het delen van jouw kennis en expertise. Organisaties en bedrijven maken we het op deze manier makkelijker om hoogwaardige sprekers te vinden die iets te vertellen hebben over relevante onderwerpen op interieur- en ontwerpgebied. Het Creatief Sprekersburo wordt gelanceerd tijdens het middagprogramma op woensdag 29 mei. Dit programma – dat gevuld is met inspirerende talks – organiseert BNS Crisp samen met Huijser Meubel Agenturen.

“BNS Crisp heeft een uitgebreid netwerk vol met ervaren interieurprofessionals en mooie interieurmerken die over een boel kennis en expertise beschikken. Binnen het Creatief Sprekersburo bundelen we de krachten en maken we deze expertise zichtbaar voor iedereen die op zoek is naar een spreker met kennis over interieur en ontwerp. Dit is een win-win situatie; het versterkt de propositie van ons netwerk, het biedt een podium aan onze leden en merkpartners en we bieden een extra service aan retailers, bedrijven en andere organisaties die op zoek zijn naar een creatieve spreker. “Aldus Carin Frijters, voorzitter BNS Crisp.

Meedoen als creatief spreker

Als lid en/of merkpartner van BNS Crisp kun je je kosteloos aanmelden om deel te nemen aan het Creatief Sprekersburo. Ben je een interieurprofessional of interieurmerk, maar nog geen lid van BNS Crisp? Dan is dít een mooi moment om aan te sluiten bij ons netwerk en jezelf in de spotlight te zetten! Binnenkort lanceren we een webpagina waarop we alle sprekers zullen introduceren en waar externen eenvoudig in contact kunnen komen om een spreker te boeken.

Een creatief spreker boeken

Ben jij op zoek naar een spreker die jouw klanten, medewerkers of collega’s kan inspireren en kennis bij kan brengen over de laatste trends en ontwikkelingen in de interieurbranche? Bekijk dan hieronder een selectie van de sprekers om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en neem contact op met info@bnscrisp.nl om een concrete aanvraag te doen.

Maak kennis met de aangesloten sprekers tijdens Design District

Tijdens het middagprogramma van BNS Crisp en Huijser Meubelagenturen op 29 en 30 mei tijdens Design District, krijgt een selectie van de reeds aangesloten sprekers het podium om hun kennis en expertise te delen. Lees hieronder meer.

Pascal van Dort over het belang van goede akoestiek.

Pascal van Dort, Global Acoustics Ambassador bij onze merkpartner Rockfon, weet als geen ander hoe belangrijk goede ruimteakoestiek is voor de concentratie, communicatie en het welzijn. Hij deelt zijn kennis en ervaring  graag met interieurprofessionals, om zo gezamenlijk te zorgen dat een betere akoestiek standaard onderdeel wordt van elke interieur. Pascal geeft op woensdag 29 mei een korte en inspirerende talk over het belang van goede akoestiek.

Femke Baten over Fotostyling

Femke Baten is een ervaren interieurprofessional en werkt als interieurontwerper en fotostylist voor een breed scala aan opdrachtgevers. Tegenwoordig wordt zij vanwege haar kennis en ervaring regelmatig gevraagd als spreker over fotostyling. Femke merkt dagelijks in de praktijk hoeveel en hoe snel haar werk als fotostylist verandert door de ontwikkelingen op online gebied. Tijdens de lezing op 29 mei neemt Femke je mee in haar kijk op het werk als fotostylist in het razendsnel veranderende digitale tijdperk.

Tim Verschore over bio-ethanol- en waterdamphaarden

Tim Verschore is distributeur van de bio-ethanol en waterdamphaard van Elu-fire en deelt namens deze merkpartner zijn productkennis. De haarden, die slechts een stopcontact nodig hebben, kunnen in elke woning (en zelfs in appartementen) op elke willekeurige plaats in de kamer of ruimte geplaatst worden. Kom op woensdag 29 mei naar de lezing van Tim Verschore en ontdek de mogelijkheden die een bio-ethanol- of waterdamphaard jouw interieurprojecten kan bieden.

Jolanda Böhm over Designtours

Jolanda Böhm is een zeer ervaren interieurprofessional en heeft menig hoogwaardig residentieel interieurproject ontworpen en gerealiseerd. Naast het ontwerpen van interieurs heeft Jolanda een goed gevoel voor trends, stijl en design. Zij verzorgt trendprognoses en presentaties voor opdrachtgevers en organiseert, onder andere voor BNS Crisp, inspirerende Designtours om interieurprofessionals kennis te laten maken met bekende en minder bekende designers en merken. Op donderdag 30 mei geeft zij een lezing over deze Designtours.

Esther van Houdt over kleur en materiaal

Met een passie voor betoverende kleuren, bijzondere materialen en duurzaamheid, heeft Esther van Houdt een indrukwekkende achtergrond in design. Na 18 jaar bij Philips Design, waar ze verantwoordelijk was voor kleur- en materiaalontwerp voor producten wereldwijd, omarmde ze haar liefde voor interieurdesign opnieuw en startte haar eigen bedrijf. Hier combineert ze trendanalyse, CMF (Color, Material, Finish) en interieurdesign. Haar kracht ligt in het vinden van de juiste CMF-combinaties die aansluiten bij de (merk)identiteit van haar klanten. Op donderdag 30 mei geeft Esther een trendlezing en deelt ze met ons de highlights uit Milaan.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Bedaffair is bijna volledig circulair

Bedaffair maakt voortaan alleen nog maar gebruik van hergebruikt katoen en wol voor bekleding van bedden en boxsprings. Daarmee is een bijna 100% gerecyclede boxspring een feit. Lees het hele artikel hier.