DecoLegno verrast op Material District – maart 2024

DecoLegno presenteert dit jaar tijdens Material District in Utrecht een verrassend concept voor interieurarchitecten en -vormgevers. Binnen dit concept kun je spelen met kleur en structuur, en daarmee jouw eigen unieke textuur in decoratief plaatmateriaal ontwikkelen. DecoLegno vertelt je er graag alles over, dus kom langs op stand B14! 

Foto: DecoLegno verrast tijdens Material District 

Jij bent de designer!

Als interieurarchitect- of ontwerper ben je altijd op zoek naar bijzondere materialen voor in jouw concept. Materialen die passen bij het DNA of de huisstijl van een opdrachtgever, materialen waarmee je het interieurconcept kunt personaliseren. DecoLegno heeft een verrassend nieuw concept: Solid Colours. Met dit concept kun jij een unieke textuur in decoratief plaatmateriaal ontwikkelen voor al het meubelmaatwerk in jouw interieurontwerp. De ingrediënten? Vijf Cleaf structuren in decorspaanplaat en 80 unieke unikleuren. Wil jij one-of-a-kind interieurs creëren? Bezoek DecoLegno dan tijdens Material District op stand B14. 

Kijk voor meer inspiratie en informatie op DECOLEGNO.NL. 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ambiente 2021: gerelateerd aan de natuur

Voor velen van ons wordt het creëren van een mindful huis steeds belangrijker. Maar hoe brengen we de beleving van de natuur in ons eigen dagelijks leven? De ‘voortdurende. De ‘related to nature’ trend zorgt voor de nodige inspiratie – met meer aandacht voor detail, zorgvuldig geselecteerde materialen en authentieke producten die onze honger naar natuurlijk leven prikkelen. Ontdek met ons de Ambiente Trends 2021 – gerelateerd aan de natuur.

De groene estafette | Stadshout

Stichting Stadshout zet zich inmiddels ruim 10 jaar in om het beleid van de gemeente te wijzigen in een circulaire houtketen. Als het aan ons ligt gaat er geen snipper hout meer de stad uit.

kerst

Dit zijn de kersttrends van 2021 | VTwonen

Als je dol bent op Kerstmis gaat er waarschijnlijk geen jaar voorbij zonder de aanschaf van nieuwe kerstdecoratie en kerstballen. Speel je graag in op trends? Ook als het om kerstversiering gaat? Dan zijn dit de kersttrends van 2021. Van poederachtige tinten tot kerstballen met een knipoog.