DecoLegno lanceert lijnenstructuur in plaatmateriaal

BNS Crisp partner DecoLegno lanceert de nieuwe Cleaf collectie Tolda waarin een onregelmatige lijnenspel naar voren komt.

DecoLegno speelt nog steeds graag met geometrische vormen en grafische lijnen in het interieur. Niet alleen om een eigentijdse uitstraling te creëren, maar ook om ruimtelijke effecten te bewerkstelligen. Daarom lanceert DecoLegno de nieuwe Cleaf collectie Tolda.

Bron: DecoLegno

De inspiratie voor de Tolda collectie werd gevonden in de houten dekvloer van een boot met zijn kenmerkende zwarte strepen. Het Italiaanse Cleaf heeft dit onregelmatige lijnenspel vertaald naar decoratief plaatmateriaal. De voelbare lijnen doorbreken een natuurlijk eikenhout decor. Tolda is uit voorraad leverbaar in drie kleuren. Het blonde, eikenhouten decor S209 zorgt voor een eigentijds kleurcontrast met de zwarte lijnen. Of kies jij liever voor de vergrijsde S210? Met het warm bruine, eikenhouten decor S211 creëer je de klassieke uitstraling van een houten dekvloer.

Bron: DecoLegno. V.l.n.r. S209 Tolda, S210 Tolda, S211 Tolda

Eindeloos combineren

In de actuele woontrends zien we veel kleur. De collectie Tolda laat zich goed combineren met frisse accentkleuren, maar ook met zachte pastellen. Tolda is geschikt voor verticale toepassing in meubelmaatwerk, zoals wandbekleding of fronten van kasten. Combineer Tolda als fronten in keukendesign met bijvoorbeeld een werkblad van solid surface van Durasein®. Of in een slaapkamer met de rustgevende unikleur UB40 Ovatta van Cleaf. De mogelijkheden met Tolda zijn eindeloos!

Bron: DecoLegno. Tolda van Cleaf combineert met solid surface van Durasein®

Laat je inspireren in de showroom

In de DecoLegno showrooms kun je de Tolda op grote panelen bewonderen en combineren met andere structuren. Wist je dat jij – als interieurprofessional – ook van harte welkom bent met jouw opdrachtgever? De ervaring leert dat het zien van de grote panelen het beslissingsproces bespoedigt. Plan je afspraak eenvoudig op

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen