De Magische Cielo E Terra Tegelcollectie

Ontdek de veelzijdige Cielo E Terra-tegelcollectie van Dorota Koziara voor Tubądzin. BNS Crisp leden profiteren van een speciale 20% commissie op elke aankoop.

Deze collectie, geïnspireerd op de landschappen van Centraal-Europa, biedt acht unieke kleuren verdeeld in aarde en lucht en een betoverende roze tint als brug tussen beide.

Wat de Cielo E Terra-collectie extra bijzonder maakt, is de veelzijdigheid. Beschikbaar in verschillende formaten, met een maximum van 275 x 120 cm, harmoniëren deze tegels prachtig met zowel het buitenlandschap als de binnenruimte. Deze collectie is perfect voor zowel openbare als privéruimtes.

Bezoek de showroom in Amstelveen om deze buitengewone fusie van kunst en architectuur te ontdekken, exclusief bij Four Dukes.

Klik hier voor meer informatie over Four Dukes

Cielo E Terra tegelcollectie

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Huishoudens besteden minder aan woninginrichting

In oktober 2022 hebben huishoudens 0,6 procent meer besteed, voor prijsveranderingen gecorrigeerd, dan in oktober 2021. Net als in voorgaande maanden hebben ze meer besteed aan diensten, maar minder aan goederen, meldt het CBS.

Retail | BNS Crisp

Dit zijn de vijf horecainterieurtrends’

Hoteleigenaren en restauranthouders hebben de afgelopen tijd als geen ander geleerd zich snel aan te passen aan de veranderende omstandigheden en behoeften van de markt. Van een flexibele indeling en een groeiende vraag naar de toepassing van natuurlijke elementen tot de noodzakelijke aandacht voor hygiëne.

Vakantietips!

Vakantietips van BNS Crisp partner coördinator Jolanda Böhm