De kracht van kleur – presenteert H&M Home x Pantone

Ontdek de nieuwe collectie van H&M Home. Kleurrijke hebberige producten die jij ook in huis wilt hebben!

De nieuwe collectie van H&M Home ligt in de schappen! Het gaat om een kleurrijke selectie van hebberig makende accessoires, gebaseerd op en ontworpen door verfmerk Pantone.

Kleur heeft de kracht om beide kamers en de emoties van mensen die in die kamers wonen te veranderen. Het kan onze interieurs en interieurstukken naar een hoger niveau tillen, verbeteren en benadrukken. Wist je dat blauwe tinten doen denken aan open ruimten, de lucht en de zee, en een gevoel van vrijheid en kalmte oproepen? Of dat rood van oudsher wordt geassocieerd met hitte, passie, moed en zelfs gevaar? De H&M HOME x PANTONE-collectie toont een selectie producten, gemaakt in twee onderscheidende kleurstemmingen, afhankelijk van de esthetiek, voorkeuren of zelfs gewoon hun karakter tijdens het winkelen van de klant. 

De H&M HOME x PANTONE-collectie stelt klanten in staat hun huis met kleur te voeden en verkent tinten die energie geven en vreugde brengen, maar ook kalm en rustgevend zijn. Elk kleurenpalet bevat PANTONE-tinten die speciaal zijn gekozen vanwege hun effect op onze zintuigen. De Calm & Soothing-tinten bevatten pistache (2260C), petrol (548C), groen (5545C) en middenblauw (2178C) en geven een gevoel van stabiliteit en rust. Voor Energy & Joy zijn de vier kleurstellingen roze (707C), rood (3517C), oranje (2027C) en abrikoos (2022C). Deze warmere kleuren brengen levendigheid en warmte en wekken onze innerlijke vitaliteit op, inclusief liefde en vreugde. 

De collectie moderne interieurobjecten omvat kussenovertrekken in drie tinten, een sculpturale vaas, een dienblad op voet, een gewoon dienblad, een bijzettafel, een siervoetstuk en geurkaarsen in in totaal zes verschillende kleurstellingen, drie voor elk palet, waaronder roze, abrikoos en rood voor Energy & Joy en pistache, middenblauw en petrol voor Calm & Soothing.

“Kleur is essentieel voor zowel ons huis als onze zintuigen. Niemand begrijpt dit beter dan PANTONE, die de belangrijkste experts zijn in hoe kleur invloed kan hebben op hoe we werken en leven. Met de H&M HOME x PANTONE-collectie kunnen we benadrukken hoeveel verschil de kracht van kleur maakt in ons dagelijks leven, met een selectie moderne interieurobjecten om aan je huis toe te voegen. Kies uit een van de geurkaarsen en kijk hoe de geur van rood je doet voelen of voeg een pistachekleurige vaas toe aan je woonkamer, voor een vredige en mooie toevoeging. We hopen dat onze klanten zullen genieten van de manier waarop deze collectie bijdraagt ​​aan hun huizen en welzijn nu ze net 2023 zijn ingegaan.”

Evelina Kravaev-Söderberg, Head of Design & Creative bij H&M HOME. 

PANTONE wordt erkend als de wereldwijde kleurautoriteit en biedt een universele kleurtaal die kleur kritische beslissingen mogelijk maakt in elke fase van de workflow voor merken en fabrikanten. Meer dan 10 miljoen ontwerpers en producenten vertrouwen op PANTONE-producten en -diensten om kleur te helpen definiëren, communiceren en beheersen, van inspiratie tot realisatie, gebruikmakend van geavanceerde X-Rite-technologie om kleurconsistentie te bereiken over verschillende materialen en afwerkingen voor grafische afbeeldingen, mode en productontwerp. Meer informatie op www.pantone.com. 

Bron: H&M Home

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

DecoLegno

Partner in de stoel: DECOLEGNO

Deze keer niet in de stoel, maar op de kast. Deze keer zijn we in gesprek met Saskia ten Cate, interieurprofessional en communicatiemanager bij DecoLegno.

WOONTREND 2021 | PICK YOUR CHERRIES

Traditionele systemen hebben door onder meer de multi-layered society en digitale transformatie hun langste tijd gehad. Ook de corona crisis heeft de mogelijkheden van online communicatie vleugels gegeven.

Kaarsen

‘Gedraaide kaarsen mateloos populair’

Uit de Woondecoratie Trendmonitor 2021 blijkt dat de kaars een toenemende populariteit geniet. En dan specifiek de gedraaide kaars, ook wel swirl, draai- of twister kaars genoemd. Qua kleuren zijn zwarte kaarsen en goudkleurige kaarsen het meest in trek.