De betoverende Grand Cave Brown tegelcollectie van BNS Crisp partner Four Dukes

Ontdek de Grand Cave Brown-collectie van Tubądzin, een assortiment dat de mysterieuze schoonheid van de bergen weerspiegelt.

Deze collectie, geïnspireerd door natuurlijke elementen zoals steen en metaal, biedt een diverse reeks kleuren en stijlen, die passen bij verschillende ruimtes zoals badkamers, keukens en woonkamers.

Grand Cave Brown onderscheidt zich door de charmante contrasten en verrassende patronen, beschikbaar in diverse maten t/m het groot formaat 275 x 120 cm. De collectie bestaat uit universele porseleinen tegels, decoratieve elementen en afwerkingselementen, wat een breed scala aan ontwerpmogelijkheden biedt.

Bron: Four Dukes

Bezoek de showroom van Four Dukes in Amstelveen om de unieke combinatie van natuurlijke inspiratie en moderne vormgeving te ervaren. Bovendien profiteer je als BNS Crisp lid van een exclusieve voordelen bij Four Dukes.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

SUB Methode | The Substitute

The Substitute is hét platform voor het duurzame alternatief in interieur en verbouw. The Substitute is een community van duurzame merken, makers & professionals, zoals (interieur)architecten, ontwerpers en stylisten.

Dit zijn de tuintrends van 2021

Bij tuinmeubelproducent Hartman kunnen ze niet wachten op het mooie weer. Om alvast in het zomerse sfeertje te komen heeft de specialist de tuintrends voor het komende jaar op een rijtje gezet.