De betoverende Grand Cave Brown tegelcollectie van BNS Crisp partner Four Dukes

Ontdek de Grand Cave Brown-collectie van Tubądzin, een assortiment dat de mysterieuze schoonheid van de bergen weerspiegelt.

Deze collectie, geïnspireerd door natuurlijke elementen zoals steen en metaal, biedt een diverse reeks kleuren en stijlen, die passen bij verschillende ruimtes zoals badkamers, keukens en woonkamers.

Grand Cave Brown onderscheidt zich door de charmante contrasten en verrassende patronen, beschikbaar in diverse maten t/m het groot formaat 275 x 120 cm. De collectie bestaat uit universele porseleinen tegels, decoratieve elementen en afwerkingselementen, wat een breed scala aan ontwerpmogelijkheden biedt.

Bron: Four Dukes

Bezoek de showroom van Four Dukes in Amstelveen om de unieke combinatie van natuurlijke inspiratie en moderne vormgeving te ervaren. Bovendien profiteer je als BNS Crisp lid van een exclusieve voordelen bij Four Dukes.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Groots Groenevent voor interieurprofessionals over duurzaamheid en levend groen

Het zat al langere tijd in het vat, maar eindelijk is het zover: een gezamenlijk event van groenplatform Bloemenbureau Holland en interieurprofessionalnetwerk BNS Crisp. De eerste editie van het Groots Groenevent, dat op 21 maart wordt georganiseerd in de inspirerende en duurzame kwekerij van The Orchid Growers, gaat in op de thema’s duurzaamheid en levend groen en biedt interieur-, retail- en groenprofessionals direct toepasbare kennis en inspiratie voor een groenere (leef)omgeving! Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.