Cosentino City experience center geopend

24 november werd het Cosentino City Amsterdam heropend als experience center. Dit is een innovatief concept waar zowel consumenten als professionals elkaar kunnen ontmoeten en geïnspireerd kunnen worden via digitale visualisaties, tentoonstellingen en evenementen. In het hart van de stad wil Cosentino haar bezoekers inspireren onder het motto: “Get inspired and explore what’s beneath the surface”.

Cosentino City Amsterdam is het experience center voor Cosentino en beslaat 550 m2 aan binnenruimte verdeeld over twee verdiepingen. Bezoekers maken kennis met de voornaamste merken van Cosentino: Silestone®, Dekton® en Sensa®. Het experience center biedt ruimte aan multifunctionele toepassingen waaronder de Cosentino materialen op groot formaat, mock-ups van (geventileerde) geveltoepassingen, keuken- en badkamerinspiratie, een atelier met kleurstalen en werkplekken voor professionals, zoals interieurontwerpers en stylisten, om hun projecten uit te werken alsook ruimte voor het organiseren van evenementen en exposities.  

In het Atelier Lab worden bezoekers omringd door stalen, niet alleen van de eigen collectie maar ook van andere materialen (hout, textiel, behang, boeken, etc.). Het Atelier lab is perfect voor architecten en interieurontwerpers om inspiratie op te doen voor ieder soort project. Men kan er moodboards maken en materialen combineren om een goed beeld te schetsen voor het uit te werken project. Ook is er een vergaderruimte aanwezig welke beschikbaar wordt gesteld voor bezoekende architecten en ontwerpers en zijn er diverse flex werkplekken. Hiermee verwoordt Cosentino City de ambitie om een echte ontmoetingsplek te zijn om te netwerken en vergaderen voor deze doelgroep. 

Cosentino City Amsterdam 
Van Baerlestraat 39-43  
1071 AP Amsterdam 
amsterdamcity@cosentino.com 
www.cosentino.nl 
Openingstijden: Ma – vr van 10.00u – 18.00u 

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

De groene estafette | Louise Cohen

Vijf jaar geleden wilde ik nog een stap verder gaan en heb ik het besluit genomen om voor nieuwe ontwerpen geen nieuwe materialen te gebruiken.

BNS Crisp trakteert haar trouwe leden!

We zetten in 2022, naast de programmering die je gebruikelijk van ons mag verwachten, zwaar in op het professionaliseren van jouw online performance en bieden dan ook diverse masterclasses/workshops aan op dit gebied.

kerst

Dit zijn de kersttrends van 2021 | VTwonen

Als je dol bent op Kerstmis gaat er waarschijnlijk geen jaar voorbij zonder de aanschaf van nieuwe kerstdecoratie en kerstballen. Speel je graag in op trends? Ook als het om kerstversiering gaat? Dan zijn dit de kersttrends van 2021. Van poederachtige tinten tot kerstballen met een knipoog.