Cadeau Flexa Colour Futures 2022

De Flexa Kleurentrends 2022 zijn gebundeld in het Flexa ColourFutures™ 2022 boek. Flexa en BNS Crisp geven dit cadeau aan BNS Crisp leden.

Jaarlijks treedt AkzoNobel met de internationale kleurentrends naar buiten onder de naam ColourFutures™. In Nederland gaat dat onder verfmerk Flexa. Na Tranquil Dawn™ voor 202 en Brave Ground™ voor dit jaar, wordt op 14 september a.s. de Kleur van het Jaar 2022 bekend gemaakt. Je kunt de live lancering volgen op Flexa Instagram. Kijk je mee?

De Flexa Kleurentrends 2022 zijn gebundeld in het Flexa ColourFutures™ 2022 boek. Flexa en BNS Crisp geven dit cadeau aan BNS Crisp leden. In totaal geven we 200 boeken weg. Reageer dus snel, want op is op.

Let op, je kunt je tot 16 september aanmelden voor het boek door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.
Half oktober krijg je het boek toegestuurd.

Om zoveel mogelijk leden te laten profiteren van dit unieke aanbod is er één exemplaar per BNS Crisp lid beschikbaar.


Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Hoe Wabi-Sabi toepassen op decoratie?

Kave Home en de Japanse esthetiek Wabi-sabi kunnen niet los van elkaar gezien worden. Door de gehele decoratiecollectie van het meubelmerk is de levensfilosofie verweven. Maar was is Wabi-Sabi precies?

IKEA | Waar ruikt ‘thuis zijn’ naar?

‘Hoe je huis ruikt is erg emotioneel en speelt een grote rol in hoe je je daar voelt. Het is de plek waar je samenkomt met familie en vrienden en herinneringen ophaalt en maakt.

‘Consument kiest steeds vaker voor grote en groene statements’

Bloemen en planten zijn niet zomaar meer een onderdeel van een interieur. Ze zíj́n het interieur! Tenminste, bij de woontrend Balanced Biotope. Steeds vaker kiest de consument voor grote en groene statements in onze woonruimte. “In 2021 zijn we sneller geneigd om het duurzaamheidsgehalte van een product te checken voordat het in ons (digitale) winkelmandje verdwijnt.