Cadeau Flexa Colour Futures 2022

De Flexa Kleurentrends 2022 zijn gebundeld in het Flexa ColourFutures™ 2022 boek. Flexa en BNS Crisp geven dit cadeau aan BNS Crisp leden.

Jaarlijks treedt AkzoNobel met de internationale kleurentrends naar buiten onder de naam ColourFutures™. In Nederland gaat dat onder verfmerk Flexa. Na Tranquil Dawn™ voor 202 en Brave Ground™ voor dit jaar, wordt op 14 september a.s. de Kleur van het Jaar 2022 bekend gemaakt. Je kunt de live lancering volgen op Flexa Instagram. Kijk je mee?

De Flexa Kleurentrends 2022 zijn gebundeld in het Flexa ColourFutures™ 2022 boek. Flexa en BNS Crisp geven dit cadeau aan BNS Crisp leden. In totaal geven we 200 boeken weg. Reageer dus snel, want op is op.

Let op, je kunt je tot 16 september aanmelden voor het boek door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.
Half oktober krijg je het boek toegestuurd.

Om zoveel mogelijk leden te laten profiteren van dit unieke aanbod is er één exemplaar per BNS Crisp lid beschikbaar.


Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

De groene estafette | Tierrafino

Het mooie aan het leemstuc is dat het ook altijd nog later gemakkelijk bijgewerkt en gerepareerd kan worden, er zitten geen chemische harders in, eens per jaar een onderhoud is aan te raden voor grotere projecten.

Vloerkledenwinkel (VKW) zoekt BNS-leden als ambassadeurs

Gaat jouw hart sneller kloppen van interieurstyling? Kun jij je goed verplaatsen in verschillende stijlen en smaken? Heb je een zwak voor vloerkleden en ben je op de hoogte van de do’s en don’ts op het gebied van kleuren en dessins? Dan is Vloerkledenwinkel op zoek naar jou!