Cadeau Flexa Colour Futures 2022

De Flexa Kleurentrends 2022 zijn gebundeld in het Flexa ColourFutures™ 2022 boek. Flexa en BNS Crisp geven dit cadeau aan BNS Crisp leden.

Jaarlijks treedt AkzoNobel met de internationale kleurentrends naar buiten onder de naam ColourFutures™. In Nederland gaat dat onder verfmerk Flexa. Na Tranquil Dawn™ voor 202 en Brave Ground™ voor dit jaar, wordt op 14 september a.s. de Kleur van het Jaar 2022 bekend gemaakt. Je kunt de live lancering volgen op Flexa Instagram. Kijk je mee?

De Flexa Kleurentrends 2022 zijn gebundeld in het Flexa ColourFutures™ 2022 boek. Flexa en BNS Crisp geven dit cadeau aan BNS Crisp leden. In totaal geven we 200 boeken weg. Reageer dus snel, want op is op.

Let op, je kunt je tot 16 september aanmelden voor het boek door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.
Half oktober krijg je het boek toegestuurd.

Om zoveel mogelijk leden te laten profiteren van dit unieke aanbod is er één exemplaar per BNS Crisp lid beschikbaar.


Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Dit zijn de tuintrends van 2021

Bij tuinmeubelproducent Hartman kunnen ze niet wachten op het mooie weer. Om alvast in het zomerse sfeertje te komen heeft de specialist de tuintrends voor het komende jaar op een rijtje gezet.

Botanische bouwwerken van de LEGO

Vandaag heeft de LEGO Groep een nieuwe reeks bewuste modellen onthuld voor mensen met groene vingers. De decoratieve LEGO® Botanische collectie bevat een prachtig LEGO® bloemboeket om het huis op te fleuren, en een LEGO® Bonsaiboom voor diegenen die in het nieuwe jaar meer zen willen zijn.