Cadeau: een professioneel kleuren naslagwerk 2024 boek t.w.v. € 19,95

De Flexa Kleurentrends 2024 zijn gebundeld in het Flexa ColourFutures™ 2024 boek. BNS Crisp leden ontvangen ook dit jaar weer dit collectors item cadeau van Flexa en BNS Crisp. Reageer snel, want op=op! Dit mag niet ontbreken in de collectie van de interieurprofessional!

Cadeau: een professioneel kleuren naslagwerk 2024 boek t.w.v. € 19,95

Voor de 21e keer benoemt AkzoNobel de Kleur van het Jaar en al meer dan 30 jaar doen ze wereldwijd kleuronderzoek. Ze brengen de internationale kleurentrends naar buiten onder de naam ColourFutures™. In Nederland gaat dat onder verfmerk Flexa. Na Tranquil Dawn™ voor 2020, Brave Ground™ voor 2021 ,Bright Skies™ voor 2022 en Wild Wonder™ voor 2023 is de kleur van jaar 2024: Sweet Embrace™

De Flexa Kleurentrends 2024 zijn gebundeld in het Flexa ColourFutures™ 2024 boek. Flexa en BNS Crisp geven dit professioneel kleuren naslagwerk aan jou cadeau. Reageer snel, want op is op.

Let op, je kunt je tot 31 oktober aanmelden voor het boek.

Sweet Embrace

In de steeds veranderende wereld van vandaag zijn mensen op zoek naar waardevolle momenten van vreugde en een gevoel van stabiliteit. De kleurexperts van het Global Aesthetic Center van AkzoNobel die de huidige mondiale sociale, design- en consumententrends onderzochten, ontdekten een verlangen om erbij te horen, om zich geworteld te voelen in herinneringen en persoonlijke relaties. Samen met internationale topdesignexperts hebben onze kleurspecialisten uitgebreid onderzoek gedaan waaruit bleek dat mensen hun eigen ‘speciale plek’ willen creëren. Ze willen een gastvrije, rustgevende omgeving waarin ze het gevoel hebben dat ze erbij horen en erbij horen. Om dit te weerspiegelen, brengen Sweet Embrace™ en zijn drie complementaire paletten een gevoel van standvastigheid, rust en vriendelijkheid in onze woon- en werkomgevingen. De delicate tint verandert van toon met het licht en vult elke ruimte met warmte. Het is een subtiele, verfijnde, op zichzelf staande tint die ook leven en persoonlijkheid toevoegt aan andere tinten.

Sweet Embrace kleur van het jaar 2024

Bestelformulier

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

the substitute | bns crisp

“Fast furniture is een enorme blinde vlek”

Alleen al in Europa wordt er ieder jaar ruim 11 miljard kilo aan meubels weggegooid. Ongeveer 80-90% wordt verbrand of eindigt op de vuilnisbelt. Slechts 10% hiervan wordt gerecycled. Het grof huishoudelijk afval is de enige afvalstroom die de laatste jaren niet slinkt maar zelfs toeneemt.

BNS Crisp partners vertegenwoordigd op Destination: Design

Van 22 tot en met 24 januari vindt Destination: Design plaats. Op een iconische locatie, het Klokgebouw in Eindhoven, kunnen bezoekers kennismaken met maar liefst 49 Nederlandse en internationale interieurmerken die hun collecties meubels, stoffen, karpetten en verlichting tonen. Onder de deze merken bevinden zich ook enkele partners van de brancheorganisatie voor interieurprofessionals; BNS Crisp.