Cadeau: een ColourFutures™ 2021 boek t.w.v. € 19,95

Jaarlijks treedt AkzoNobel met de internationale kleurentrends naar buiten onder de naam ColourFutures™. In Nederland gaat dat onder verfmerk Flexa. Op 8 september is dé Kleur van het Jaar 2021 gelanceerd: Flexa Brave Ground. Brave Ground™ is een volle evenwichtige kleur die ons opnieuw verbindt met de natuur en de eenvoudige zaken in het leven. Brave Ground™ is een veelzijdige tint die meebuigt qua toon afhankelijk van het moment van de dag, waar het is gebruikt en waarmee het is gecombineerd.

De kleur geeft het interieur een stevige basis die ons helpt om verandering te omarmen. Het is een naturel neutrale bruintint die andere kleuren in huis laat schitteren. Het is een kleur die als basis gebruikt kan worden voor ontelbare kleurschema’s voor het interieur. Hierdoor kun je een omgeving creëren die bij elke persoonlijkheid past.

Al deze inspirerende informatie is gebundeld in het Flexa ColourFutures™ 2021 boek. Flexa en BNS Crisp geven dit boek aan jou cadeau! In totaal geven we 200 boeken weg. Reageer dus snel, want op is op. Let op, je kunt je tussen 25 september en 11 oktober aanmelden voor het boek. Uiterlijk begin november krijg je het boek toegestuurd.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen