Cadeau: een ColourFutures™ 2021 boek t.w.v. € 19,95

Jaarlijks treedt AkzoNobel met de internationale kleurentrends naar buiten onder de naam ColourFutures™. In Nederland gaat dat onder verfmerk Flexa. Op 8 september is dé Kleur van het Jaar 2021 gelanceerd: Flexa Brave Ground. Brave Ground™ is een volle evenwichtige kleur die ons opnieuw verbindt met de natuur en de eenvoudige zaken in het leven. Brave Ground™ is een veelzijdige tint die meebuigt qua toon afhankelijk van het moment van de dag, waar het is gebruikt en waarmee het is gecombineerd.

De kleur geeft het interieur een stevige basis die ons helpt om verandering te omarmen. Het is een naturel neutrale bruintint die andere kleuren in huis laat schitteren. Het is een kleur die als basis gebruikt kan worden voor ontelbare kleurschema’s voor het interieur. Hierdoor kun je een omgeving creëren die bij elke persoonlijkheid past.

Al deze inspirerende informatie is gebundeld in het Flexa ColourFutures™ 2021 boek. Flexa en BNS Crisp geven dit boek aan jou cadeau! In totaal geven we 200 boeken weg. Reageer dus snel, want op is op. Let op, je kunt je tussen 25 september en 11 oktober aanmelden voor het boek. Uiterlijk begin november krijg je het boek toegestuurd.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

vitra | bns crisp

Eerste Vitra Circle Store in Nederland

In september opent Vitra -zijn eerste Circle Store in Nederland. De Circle Store komt op het Zaanse Hembrugterrein, in het pand waar nu nog de woonwinkel van Flinders zit.

Word in de maand februari of maart lid! En ontvang…

BNS Crisp telt inmiddels ruim 325 leden. Die ons team bijna wekelijks voorziet van inspiratie, kennis door kosteloze webinars en events (als dit weer mag) en netwerkmogelijkheden met collega’s uit het vak. Lijkt het je iets, sluit je dan nu aan, ontdek de mogelijkheden en doe mee!

Orangerie Bijleveld

Orangerie Bijleveld opent showroom voor publiek

Waar voorheen de showroom nog niet geopend was voor publiek, zijn sinds kort iedere vrijdagmiddag de deuren bij Orangerie Bijleveld geopend. Het bedrijf dat zich specialiseert in beplanting voor interieur(projecten) doet dit om zo potentiele klanten een idee te geven van wat allemaal mogelijk is.