Cadeau: 3 daagse cursus Professioneel Lichtplan maken t.w.v. € 595,-

Het finale cadeau van dit jaar is wel heel bijzonder. Een professioneel lichtadvies is immers heel waardevol. Als interieurvormgever of –stylist moet je weten dat een goed lichtadvies veel verder gaat dan wat suggesties voor het armatuurdesign.

Het finale cadeau van dit jaar is wel heel bijzonder. Een professioneel lichtadvies is immers heel waardevol. Als interieurvormgever of –stylist moet je weten dat een goed lichtadvies veel verder gaat dan wat suggesties voor het armatuurdesign. In jouw lichtvoorstel moet je allerlei aspecten hebben afgewogen: de gebruiker, de functie van de ruimte en de specifieke taken die er worden uitgevoerd. Ook zijn vormgeving, sfeer, ambiance, kosten/budget en technische mogelijkheden van belang. Er is een wel een groot lichtpunt: in de markt is veel vraag naar goed lichtadvies.

Dank je wel lieve collega’s van de NIA ACADEMIE voor dit bijzondere cadeau!

De training wordt gegeven door Paula Arntzen of Ilja Wolters. In de training steek je alle benodigde basiskennis op van lichtbronnen tot armaturen en uiteraard ook techniek. 

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor dit fantastische cadeau?

  • Je bent volledig BNS Crisp lid en hebt je portfolio online op de nieuwe BNS Crisp website staan.
  • Like de post over dit cadeau op Instagram en/of Facebook.
  • Tag minimaal drie personen die jij denkt te kunnen helpen met een professioneel lichtadvies na afloop van deze cursus.
  • Maak daarbij gebruik van de hashtags: #wijzijnbns #interieurprofessionals #niaacademie #ditisnia

Meer informatie over deze cursus: https://www.niainfo.nl/item/6-lichtadviseur-professioneel-lichtplan-advies-light-design

Beeld: Paula Arntzen (Paula geeft de cursus profesioneel lichtplan bij NIA)

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Retail | BNS Crisp

Dit zijn de vijf horecainterieurtrends’

Hoteleigenaren en restauranthouders hebben de afgelopen tijd als geen ander geleerd zich snel aan te passen aan de veranderende omstandigheden en behoeften van de markt. Van een flexibele indeling en een groeiende vraag naar de toepassing van natuurlijke elementen tot de noodzakelijke aandacht voor hygiëne.

Luxaflex

Leef- en woontrends voor 2022

Een nieuw jaar geeft nieuwe ontwikkelingen en nieuwe voornemens. In deze blog vind je een paar woontrends die 2022 gaan bepalen.

the substitute | bns crisp

“Fast furniture is een enorme blinde vlek”

Alleen al in Europa wordt er ieder jaar ruim 11 miljard kilo aan meubels weggegooid. Ongeveer 80-90% wordt verbrand of eindigt op de vuilnisbelt. Slechts 10% hiervan wordt gerecycled. Het grof huishoudelijk afval is de enige afvalstroom die de laatste jaren niet slinkt maar zelfs toeneemt.