Cadeau: 3 daagse cursus Professioneel Lichtplan maken t.w.v. € 595,-

Het finale cadeau van dit jaar is wel heel bijzonder. Een professioneel lichtadvies is immers heel waardevol. Als interieurvormgever of –stylist moet je weten dat een goed lichtadvies veel verder gaat dan wat suggesties voor het armatuurdesign.

Het finale cadeau van dit jaar is wel heel bijzonder. Een professioneel lichtadvies is immers heel waardevol. Als interieurvormgever of –stylist moet je weten dat een goed lichtadvies veel verder gaat dan wat suggesties voor het armatuurdesign. In jouw lichtvoorstel moet je allerlei aspecten hebben afgewogen: de gebruiker, de functie van de ruimte en de specifieke taken die er worden uitgevoerd. Ook zijn vormgeving, sfeer, ambiance, kosten/budget en technische mogelijkheden van belang. Er is een wel een groot lichtpunt: in de markt is veel vraag naar goed lichtadvies.

Dank je wel lieve collega’s van de NIA ACADEMIE voor dit bijzondere cadeau!

De training wordt gegeven door Paula Arntzen of Ilja Wolters. In de training steek je alle benodigde basiskennis op van lichtbronnen tot armaturen en uiteraard ook techniek. 

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor dit fantastische cadeau?

  • Je bent volledig BNS Crisp lid en hebt je portfolio online op de nieuwe BNS Crisp website staan.
  • Like de post over dit cadeau op Instagram en/of Facebook.
  • Tag minimaal drie personen die jij denkt te kunnen helpen met een professioneel lichtadvies na afloop van deze cursus.
  • Maak daarbij gebruik van de hashtags: #wijzijnbns #interieurprofessionals #niaacademie #ditisnia

Meer informatie over deze cursus: https://www.niainfo.nl/item/6-lichtadviseur-professioneel-lichtplan-advies-light-design

Beeld: Paula Arntzen (Paula geeft de cursus profesioneel lichtplan bij NIA)

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Happy New Year, Happy start

Wil jij dit jaar echt knallen met je interieurbedrijf dan is een lidmaatschap van BNS Crisp – hét netwerk voor interieurprofessionals in Nederland – een

Gucci lanceert een kleurrijke decoratieve collectie

Stel je voor: jouw favoriete Gucci- handtas, -schoenen en/of zonnebril past bij je decoratie thuis. Dat zou gaaf zijn! En daarom hebben we een leuk nieuwtje voor je: Gucci heeft een nieuwe, zeer frisse decoratieve collectie gelanceerd, van stoelen en dekens tot kaarsen en kussens. Het zit er allemaal bij. Dus, wanneer ga jij shoppen?