Botanische bouwwerken van de LEGO

Vandaag heeft de LEGO Groep een nieuwe reeks bewuste modellen onthuld voor mensen met groene vingers. De decoratieve LEGO® Botanische collectie bevat een prachtig LEGO® bloemboeket om het huis op te fleuren, en een LEGO® Bonsaiboom voor diegenen die in het nieuwe jaar meer zen willen zijn.

Laat creativiteit bloeien met nieuwe botanische bouwwerken van de LEGO Group

Lifestyle afbeelding van drie LEGO bloemboeketten in vazen ​​naast een LEGO Bonsaiboom in een botanische setting

Billund, 30 december 2020:

Vandaag heeft de LEGO Groep een nieuwe reeks bewuste modellen onthuld voor mensen met groene vingers. De decoratieve LEGO® Botanische collectie bevat een prachtig LEGO® bloemboeket om het huis op te fleuren, en een LEGO® Bonsaiboom voor diegenen die in het nieuwe jaar meer zen willen zijn.

Terwijl veel mensen groene plekken zoeken om te ontstressen en te ontspannen, kunnen volwassenen nu een vleugje natuur in hun huis brengen en tot rust komen bij het maken en aanpassen van hun botanische bouwwerken … en het goede nieuws is dat LEGO-planten geen water hoeven te geven om fris te blijven.

Met 7 op de 10 volwassenen die zeggen dat ze vaak onderzoek doen naar nieuwe manieren om te ontstressen (1) en meer dan 8 op de 10 die zeggen dat spelen hen helpt te ontspannen (2), kunnen de nieuwe sets het perfecte eeuwige project zijn voor diegenen die creatief willen worden, ontstressen en momenten willen vinden. van mindfulness in een dag.

Beide sets in de nieuwe LEGO Botanische collectie bevatten een aantal elementen gemaakt van plantaardig plastic, geproduceerd met duurzaam geproduceerd suikerriet.

Levensstijlbeeld van een vrouw die een LEGO-bloemboeket in een vaas schikt

LEGO Bloemboeket

Verras een vriend of vriendin of laat jezelf wat liefde zien met een cadeau dat je maar blijft geven, een prachtig bloemboeket dat allesbehalve gewoon is en niet verwelkt! De 756-delige set bevat een groot aantal prachtige bloemen in een reeks verbluffende kleuren die oudere bouwers kunnen aanpassen terwijl hun bloemen bloeien.Video afspelen

Of je nu een geliefde behandelt of op zoek bent naar een nieuw creatief project, de bloemstelen zijn verstelbaar, zodat je het arrangement gemakkelijk kunt aanpassen aan elke vaas. Een combinatie van leeuwebekken, rozen, klaprozen, asters, madeliefjes en verschillende grassen kan op een aantal manieren in het boeket worden gerangschikt, afhankelijk van de stemming van de bouwer en het ontwerp van de kamer.

De set bevat een groot aantal LEGO-elementen met nieuwe kleuren en vormen om perfect bloembladvormen na te bootsen en bewonderende bezoekers twee keer te laten kijken.

LEGO Bonsaiboom

De kunst van bonsai spreekt al eeuwenlang tot de verbeelding van boomliefhebbers. Nu kunnen LEGO-fans of mensen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om te ontspannen deze oude kunst vieren met de 878-delige LEGO® Bonsaiboom-modelbouwset.Video afspelen

Bouwers kunnen genieten van een gevoel van rust terwijl ze het bonsaiboommodel zorgvuldig vormgeven met groene bladeren of roze kersenbloesems. Wanneer je toe bent aan verandering of wanneer het seizoen begint te draaien, kun je de gekleurde kronen eenvoudig verwisselen om een ​​totaal nieuwe look te creëren.

Het LEGO Bonsaiboom-model wordt geleverd met een rechthoekige pot en een LEGO-standaard met houten latten-effect, waardoor een mooi pronkstuk ontstaat dat in elk huis of kantoor een prominente plaats inneemt. Degenen die heel goed kijken, kunnen zelfs de kleine kikkers opmerken waaruit elke bloesem bestaat.

“Terwijl volwassenen op zoek zijn naar nieuwe manieren om uit te rusten en te ontspannen, zijn we verheugd hen te kunnen helpen troost te zoeken in hun drukke dagelijkse leven terwijl ze zich verdiepen in het creëren van deze prachtige botanische bouwwerken”, zegt Jamie Berard, Design Lead bij de LEGO Groep. “De aanpasbare elementen en de bewuste bouwervaring zullen hen hopelijk helpen hun persoonlijkheid uit te drukken terwijl hun creativiteit bloeit.”

Lifestyle afbeelding van de LEGO Bonsaiboom met een roze gekleurde kroon

Beide sets zijn vanaf 1 januari verkrijgbaar bij LEGO.com , LEGO Stores en andere retailers wereldwijd.

De bloemen van het LEGO Bloemboeket kunnen worden ontworpen om meer dan 36 cm hoog te zijn, en de set kost € 49,99.

De LEGO Bonsaiboom is 18 cm hoog als hij compleet is en kost € 49,99. Losse LEGO Rozen en LEGO Tulpen zijn vanaf 1 januari exclusief verkrijgbaar bij LEGO.com en LEGO Stores voor $ 12,99 / € 12,99 / £ 9,99 voor LEGO Rozen en $ 9,99 / € 9,99 / £ 7,99 voor de LEGO Tulpen.

Ga voor meer informatie over de nieuwe LEGO Botanische collectie naar https://lego.build/FlowerBouquetReveal of https://lego.build/BonsaiTreeReveal .

Lifestyle afbeelding van een LEGO bloemboeket in een vaas naast de LEGO Bonsaiboom in een botanische setting.

Bron: Lego.com

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Thema voor 30e editie van Maison&Objet bekend

2024 belooft een kosmisch jaar te worden. Voortbouwend op TECH EDEN, dat zich richtte op de verkwikkende alliantie tussen technologie en natuur, zetten Maison&Objet en het creatieve strategiebureau Peclers Paris hun optimistische, veerkrachtige en stimulerende verkenning voort in september met een nieuw thema: TERRA COSMOS.