Inspirerende december cadeaus

Op het gebied van interieur en ondernemen vind je vele prachtige boeken. We hebben een speciale BNS Crisp selectie gemaakt voor jou!

Inspirerende december cadeaus

Op het gebied van interieur en ondernemen vind je vele prachtige boeken. Mogelijk heb je net even iets meer tijd dan gebruikelijk in deze periode. Mocht dit zo zijn dan hebben wij wel een aantal inspirerende boekentips voor je!

Heb jij interessante boektips voor de interieurprofessionals in ons netwerk deel ze met ons via onze facebookgroep voor BNS Crisp leden of stuur een mailtje naar info@bnscrisp.nl.

Veel inspiratieplezier,

Boekentips

Het gevoel van thuisIlse Crawford

Het boek ‘Méér dan een dak boven je hoofd’de bouwstenen van (ver)bouwen en stylen van jouw bouwhuis. van interieurontwerper en BNS Crisp stylist Gertie van Driel is ook nog zo’n aanrader.

Vers van de pers is de Retail Survival Guide het derde boek van onze voorzitter en retailexpert Carin Frijters. Wat moet je doen als retailer om het hoofd boven water te houden in de 1.5 meter economie. Een boek boordevol tips en adviezen, eye-openers en diepgang over de fysieke winkel en de zo belangrijke online profilering. Het boek bestellen kan hier. Schrijf je na ontvangst van het boek een activerende review op LinkedIn, Facebook of Instagram dan ontvang je het volledige bedrag retour. Maak daarbij gebruik van de hashtag #RetailSurvivalGuide.

Making Living Lovely door de designers Russell Whitehead and Jordan Cluroe (creators of 2LG Studio). From ‘how to handle original features, use colour, pattern and texture, choose materials and curate objects. Focusing on people and how we use our spaces.’

The secret live of colour – Kassia St Clair
Kassia St Clair vertelt over de 75 bekendste tinten en kleurschakeringen. De levendige geschiedenis van kleuren en de onvergetelijke verhalen die erachter schuilgaan. Meer weten over dit pareltje? Klik hier.

The Home Edit Life – Clea Shearer en Joanna Teplin
Een boek om opruimruilstijl te creëren. Je hoeft niet minimalistisch te leven om rust in een huis te creëren. Clea Shearer en Joanna Teplin zijn er om hieraan te helpen herinneren dat het helemaal niet erg is om veel spullen te hebben, je moet ze alleen goed organiseren. 
Verschijnt op 17 februari 2021

Wil jij je graag bijspijkeren op het gebied van je online performance check dan de boektips van Instagram expert, Kirsten Jassies.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

keukentrends bns crisp

De keukentrends voor 2022

In Nederland waren we altijd al bewust bezig met de inrichting en stijl van de eigen woning. En dus ook van de keuken. Niets was de kritische showroombezoeker of de ambitieuze surfer op het internet in zijn oriëntatiefase vreemd.

Gispen

Gispen opent Circulaire Hub

Ahrend, Gispen en Presikhaaf Schoolmeubelen, ontwerpers, producenten en leveranciers van kantoor-, school- en zorginrichtingen, openen vandaag (2 december) gezamenlijk een zogeheten Circulaire Hub.

De groene estafette | Milliken

Voor Milliken als producent van o.a. vloeren is goed omgaan met deze wereld en zijn grondstoffen al jaren een logisch en ethisch
uitgangspunt.
Milliken maakt innovatieve vloeroplossingen van buiten naar binnen