Boekentip: Zicht op Licht in huis

Over wat iedereen altijd al had willen weten over verlichting in en om de woning.

Een nieuw boek over de mogelijkheden die hedendaagse ledverlichting biedt voor alle ruimten in huis en tuin. Hierin komen alle aspecten aan bod betreffende de eigenschappen van de nieuwe ledlampen en de vele mogelijkheden die deze bieden. Dit geldt niet alleen met betrekking tot sfeer, comfort, langere levensduur en energiegebruik, maar ook ‘slimme’ bediening ervan.

In het boek Zicht op licht in huis worden alle genoemde aspecten uitgebreid behandeld die nodig zijn voor een juiste keuze van lampen, armaturen, lichtregeling en toepassingsmogelijkheden ervan. Daarnaast worden handige tips gegeven de toepassing van verlichting in alle ruimten in en om het huis en het maken van een lichtplan.

Het boek is geschreven door lichtontwerper Rienk Visser en geïllustreerd door Erik en Michiel Visser, met een voorwoord van John de Joode, voorzitter van de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde. Diverse fabrikanten hebben een bijdrage geleverd in de vorm van fotomateriaal.

De prijs van het boek is € 24,50 excl. verzendkosten en is te bestellen via www.ledlichtinhuis.nl of bij de NSVV (Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde) via www.nsvv.nl

Voorbeeld pagina boek Zicht op Licht in huis

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ledenactie | Door de lens van Studio Keeelly

Met fotografie vertel je jouw verhaal zonder tekst. Aldus Kelly van Herk, influencer en fotograaf, het is onmisbaar om je bedrijf, interieur of product mooi op de kaart te zetten. Profiteer nu van deze mooie ledenactie!