BNS Crisp lid Monique Boon start woonwinkel

Weer een BNS Crisp interieurprofessional kiest voor de combinatie winkel + ontwerpen onder een dak. Dit is in de huidige tijd een extreem stoere stap. Een stap die getuigd van ondernemerschap en waar wij bij BNS Crisp trots op zijn.

De 57 jarige Monique Boone runt al 10 jaar een eigen interieuradviesbureau. Toch kriebelde het om naast deze business een winkel te openen, zodat klanten woonitems ook fysiek kunnen bekijken. Vandaar heeft ze de stap genomen om een eigen interieurzaak te starten in hartje Hengelo, genaamd GewoonMoon.

“Ik dacht: als ik dit wil doen, moet ik er nu voor gaan,” zegt Monique in een interview met Tubantia. Mensen kunnen kleurrijke lampen, muurdecoratie, vazen en kandelaars verwachten. 

Meer informatie: 
GewoonMoon
Enschedesestraat 6
7551 EM Hengelo
www.gewoonmoon.nl

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

De groene estafette | Louise Cohen

Vijf jaar geleden wilde ik nog een stap verder gaan en heb ik het besluit genomen om voor nieuwe ontwerpen geen nieuwe materialen te gebruiken.

‘Met Gira creëer je comfort in huis’

Wat dertig jaar lang een kantoorpand is geweest is nu een moderne, luxe familiewoning. Eenvoudig was deze transformatie alleen zeker niet. De bewoners van het monumentale herenhuis stonden voor een gigantische uitdaging. Dat meldt Gira in een persbericht.

bloemenbureau holland

Nieuwe Trend Collectie lente/zomer 2022

Een collectie vol bloemen, kamer- en buitenplanten die onderling bij elkaar passen door hun kleuren, vormen en texturen. Ze zijn bovendien een perfecte match met huidige trends in interieur, lifestyle en fashion.