BNS Crisp zoekt een enthousiaste voorzitter

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou als nieuwe voorzitter van de Brancheorganisatie Nederlandse Stylisten en Ontwerpers.

Op de ALV in juni 2024 neemt Carin Frijters, na zes jaar BNS Crisp-bestuur, afscheid als voorzitter. Zij draagt het stokje graag over aan een nieuwe voorzitter, die nauw samenwerkt met de andere bestuursleden; Yvonne van der Schot (penningmeester) en Lotte Nijkamp (secretaris). 

Als voorzitter ben je letterlijk de spin in het web, bepaal je koers en vervul je een leidinggevende rolbinnen het team. Je bent een netwerker pur sang, kent de interieurwereld en bent zeer goed op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen die relevant zijn voor de professionalisering van het vak.

Wij zijn op zoek naar een echte teamplayer, een persoon met een rijk netwerk, met visie en een helicopterview en bij wie het onderhouden en initiëren van contacten door de aderen stroomt.

BNS Crisp bestaat in 2024 15 jaar. In deze jaren is de brancheorganisatie professioneel op de kaart gezet. Met ondertussen 350 aangesloten leden en 90 merkpartners. Maar er gebeurt veel in de markt en er komt steeds meer aanbod richting interieurprofessionals. Daarom zijn wij op zoek naar een voorzitter met visie die bereid is om door te bouwen en gedegen ideeën heeft hoe dit te doen.

Wil je meer weten over deze uitdagende parttime rol (1,5 dag) en heb je tijd en energie om je de komende 3 jaar in te zetten voor het verder professionaliseren van het interieurvak en bestuurslid te zijn van BNS Crisp? Stuur dan je motivatiebrief + C.V. vóór 1 maart 2024 naar info@bnscrisp.nl. Voor meer informatie kun je mailen naar carin@bnscrisp.nl en zie de volledige vacature .

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Dôme Deco met Trendnieuws

Tijdens de Homeshows in november presenteerde Dôme Deco hun nieuwe 2024 collectie, nieuw thema en hun nieuwe trendkleuren.