BNS Crisp zoekt een enthousiaste secretaris

BNS Crisp zoekt een enthousiaste secretaris die naast haar/zijn bestuursfunctie uitvoerende werkzaamheden wil verrichten voor de vereniging. Lees hier meer!

We zoeken een enthousiaste secretaris die naast haar/zijn bestuursfunctie uitvoerende werkzaamheden wil verrichten voor de vereniging. 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe secretaris als aanvulling op het huidige bestuur. De verkiezingscommissie (bestaande uit het bestuur en twee leden) heeft het profiel van de nieuwe secretaris samengesteld, de commissie selecteert de kandidaten en voert de gesprekken. Uiteindelijk brengt zij een voordracht uit op de jaarvergadering. 

Als secretaris werk je nauw samen met de overige bestuursleden, waarmee je regelmatig samenkomt voor vergaderingen, overleggen of afspraken met derden. Dit kan fysiek of online zijn. Ook werk je nauw samen met het bureau. We verwachten dat je naast specifieke secretariswerkzaamheden tevens bijkomende algemene bestuurswerkzaamheden samen met het bestuur voor je rekening neemt. Je werkt samen in een enthousiast en hecht team (bestuur, bureau en vrijwilligers), waarbij het doel van de vereniging altijd voorop staat.  

BNS Crisp bestaat in 2024 15 jaar. In deze jaren is de brancheorganisatie professioneel op de kaart gezet. Met ondertussen 350 aangesloten leden en 90 merkpartners. Maar er gebeurt veel in de markt en er komt steeds meer aanbod richting interieurprofessionals. Daarom zijn wij op zoek naar een secretaris met visie die bereid is om door te bouwen en gedegen ideeën heeft hoe dit te doen.

Wil je meer weten over deze uitdagende parttime rol (8-12 uur per week) en heb je tijd en energie om je de komende 3 jaar in te zetten voor het verder professionaliseren van het interieurvak en bestuurslid te zijn van BNS Crisp? Stuur dan je motivatiebrief + C.V. vóór 1 april 2024 naar carin@bnscrisp.nl. Voor meer informatie kun je mailen naar carin@bnscrisp.nl en zie de volledige vacature achter de inlog .

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen