BNS CRISP VERWELKOMT NIEUWE PARTNERS EN NIEUWE LEDEN

Klinkende namen en prachtige bedrijven uit de interieurbranche zijn recent toegetreden tot het BNS Crisp partnerbestand.

Van harte welkom CandiastromProspecttDe betoverde zolderDecoretteCerrivaFrans BeekwilderHOORN deur designArtex/Kendix-De Ploeg,TessaasConCoenRobiflex en Koppich bij Lundia.

Inmiddels heeft BNS Crisp meer dan 80 partnerbedrijven. Bedrijven waarmee BNS Crisp leden een mooie samenwerking kunnen opbouwen. Een netwerk van ruim 350 professionals staat in de startblokken om een samenwerking aan te gaan. Om kennis te delen worden door partnerbedrijven regelmatig bijeenkomsten georganiseerd over productinformatie, materialen en toepassingen zodat BNS Crisp professionals deze producten kunnen verwerken in hun interieurplannen. Zo bezoeken de BNS Crisp leden op 26 januari de gloednieuwe showroom van partner Decolegno voor een inspirerende en informatieve ochtend.

Het bestand van partnerbedrijven is zeer divers en wordt alleen maar groter. Alle interieur invalshoeken zijn ondertussen wel vertegenwoordigd, maar BNS Crisp is altijd op zoek naar uitbreiding. Een brug slaan tussen aanbieders in de markt en interieurprofessionals is het uitgangspunt.

Over BNS Crisp

BNS Crisp is het netwerk voor de Nederlandse interieurprofessional in de domeinen; interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling, groenstyling en start-up. BNS Crisp is er speciaal voor stylisten en ontwerpers die professioneel met hun vak omgaan. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen en workshops volgen, lezingen bijwonen om die kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor interieurprofessionals.

Meer informatie

Een goed voornemen voor het nieuwe jaar, kom in gesprek met BNS Crisp. Neem contact op met Carin Frijters (carin@bnscrisp.nl) om de verschillende mogelijkheden om partner te worden te onderzoeken. We kennen bronzen, zilveren en gouden partnerschappen en er is altijd een samenwerkingsvorm te vinden die passend is voor welke nieuwe partner dan ook.

Maar ook potentiële leden verwelkomen wij graag. Wij organiseren zeer regelmatig nieuwe ledenbijeenkomsten in onze Homebase in De Woonindustrie in Nieuwegein. Word lid of schuif aan bij één van deze bijeenkomsten om te ontdekken wat BNS Crisp en haar netwerk te bieden heeft. Stuur een bericht naar Lotte Nijkamp (lotte@bnscrisp.nl) en word onderdeel van de BNS Crisp community.

BNS Crisp wenst tot slot alle vakgenoten een succesvol, inspirerend en gezond 2023 toe!

team BNS Crisp

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Botanische bouwwerken van de LEGO

Vandaag heeft de LEGO Groep een nieuwe reeks bewuste modellen onthuld voor mensen met groene vingers. De decoratieve LEGO® Botanische collectie bevat een prachtig LEGO® bloemboeket om het huis op te fleuren, en een LEGO® Bonsaiboom voor diegenen die in het nieuwe jaar meer zen willen zijn.

NEL

De Groene Estafette | Marmer in je interieur

Er zijn verschillende manieren om je interieur diepte te geven en spannend te maken. Je kunt bijvoorbeeld een bijzonder kleurenschema kiezen met kleuren die verder van elkaar af staan in het kleurenspectrum, maar toch vrienden van elkaar zijn.

both trend report 22 - milan design week

Milan Design Week trend report 2022 | Both

Wij zijn Bonnie Prins & Titia Huisman en samen zijn we Both. Uit liefde voor interieur, trends, kleur en fotografie hebben we onze krachten gebundeld en hebben we een trend report samengesteld van de Milan Design Week 2022.