BNS CRISP VERWELKOMT NIEUWE PARTNERS EN NIEUWE LEDEN

Klinkende namen en prachtige bedrijven uit de interieurbranche zijn recent toegetreden tot het BNS Crisp partnerbestand.

Van harte welkom CandiastromProspecttDe betoverde zolderDecoretteCerrivaFrans BeekwilderHOORN deur designArtex/Kendix-De Ploeg,TessaasConCoenRobiflex en Koppich bij Lundia.

Inmiddels heeft BNS Crisp meer dan 80 partnerbedrijven. Bedrijven waarmee BNS Crisp leden een mooie samenwerking kunnen opbouwen. Een netwerk van ruim 350 professionals staat in de startblokken om een samenwerking aan te gaan. Om kennis te delen worden door partnerbedrijven regelmatig bijeenkomsten georganiseerd over productinformatie, materialen en toepassingen zodat BNS Crisp professionals deze producten kunnen verwerken in hun interieurplannen. Zo bezoeken de BNS Crisp leden op 26 januari de gloednieuwe showroom van partner Decolegno voor een inspirerende en informatieve ochtend.

Het bestand van partnerbedrijven is zeer divers en wordt alleen maar groter. Alle interieur invalshoeken zijn ondertussen wel vertegenwoordigd, maar BNS Crisp is altijd op zoek naar uitbreiding. Een brug slaan tussen aanbieders in de markt en interieurprofessionals is het uitgangspunt.

Over BNS Crisp

BNS Crisp is het netwerk voor de Nederlandse interieurprofessional in de domeinen; interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling, groenstyling en start-up. BNS Crisp is er speciaal voor stylisten en ontwerpers die professioneel met hun vak omgaan. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen en workshops volgen, lezingen bijwonen om die kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor interieurprofessionals.

Meer informatie

Een goed voornemen voor het nieuwe jaar, kom in gesprek met BNS Crisp. Neem contact op met Carin Frijters (carin@bnscrisp.nl) om de verschillende mogelijkheden om partner te worden te onderzoeken. We kennen bronzen, zilveren en gouden partnerschappen en er is altijd een samenwerkingsvorm te vinden die passend is voor welke nieuwe partner dan ook.

Maar ook potentiële leden verwelkomen wij graag. Wij organiseren zeer regelmatig nieuwe ledenbijeenkomsten in onze Homebase in De Woonindustrie in Nieuwegein. Word lid of schuif aan bij één van deze bijeenkomsten om te ontdekken wat BNS Crisp en haar netwerk te bieden heeft. Stuur een bericht naar Lotte Nijkamp (lotte@bnscrisp.nl) en word onderdeel van de BNS Crisp community.

BNS Crisp wenst tot slot alle vakgenoten een succesvol, inspirerend en gezond 2023 toe!

team BNS Crisp

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Introductie Digitale Tafel

De tijd verandert en wij veranderen mee. Dat geldt ook voor de BNS Crisp tafelbijeenkomsten en de zo waardevolle rol van onze tafelhoofden. Nog meer redenen om met weinig tijd de mogelijkheden van ons optimale netwerk te benutten.

Nieuw label voor Prospectt

Merkenhuis Prospectt, BNS Crisp Partner, heeft (weer) een nieuw label toegevoegd aan het assortiment. Begin april heeft Prospectt het merk Opjet geïntroduceerd aan haar winkels in de Benelux en Duitsland.