BNS CRISP TERUGBLIK 2021

Wat hebben we al met al toch een hoop gedaan in 2021. We hebben de highlights op een rijtje gezet. Wellicht leuk dit nog eens terug te lezen. Wij vergeten vast en zeker nog punten, het is namelijk te veel om op te noemen.

BNS CRISP TERUGBLIK 2021

Wat hebben we al met al toch een hoop gedaan in 2021. We hebben de highlights op een rijtje gezet. Wellicht leuk dit nog eens terug te lezen. Wij vergeten vast en zeker nog punten, het is namelijk te veel om op te noemen. We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jullie highlights. Deel ze rechtstreeks met ons door te mailen met info@bnscrisp.nl of ons @bns_crisp instagramaccount te taggen en #wijzijnbns te gebruiken bij je social media bericht. Berichten van onze leden delen wij graag, ook met al ónze volgers.

 • De originele digitale Blauwe Tour, als alternatief voor de Blauwe Maandag, was een groot succes. Inspirerende webinars werden verzorgd door BNS Crisp partners. 
 • De ontwikkeling van diverse digitale tafels. Omdat het zo enorm belangrijk is met elkaar (digitaal) in gesprek en in contact te blijven. Ze zijn ontstaan naast de al bestaande en traditionele regiotafels. In 2022 gaan we ‘beide invalshoeken’ opnieuw stroomlijnen en vormgeven.
 • Twee zeer geslaagde partnerdagen in het ETC in Culemborg. We hebben in 2021 maar liefst 17 nieuwe partnerbedrijven mogen verwelkomen waar BNS Crisp leden mee kunnen samenwerken. Bekijk het aanbod in de online Blauwe Gids, hét naslagwerk waarin je de voordelen van het samenwerken met onze partners terug kunt vinden.
 • Het hebben van de juiste online performance wordt ook in ons vak steeds belangrijker. Zo zijn we samen met jullie verkennend aan het werk geweest op het gebied van Pinterest. Diverse workshops zijn verzorgd samen met de professionals Socially Sanne en AK Helpt. En ons social media team heeft een professioneel en praktisch social media naslagwerk gemaakt. Zodat jij eenvoudig bepaalt in welk online kanaal jij jouw kostbare tijd het beste kunt investeren.
 • We waren in 2021 welkom op diverse creatieve events zoals de Salone del Mobile, Maison & Objet, Dutch Design Week, Incoda en Design District met interessante meet & greets voor onze leden. 
 • Samen met DWI en NIA hebben we traditiegetrouw de stylistendagen in februari en september verzorgd op het Styling Adviesplein in De Woonindustrie. 
 • In september en oktober hebben we samen met een paar van onze leden twee mooie Histor projecten volbracht.
 • De start en herstart van de adviezen als Personal Stylist bij diverse Karwei vestigingen door BNS Crisp stylisten is op gang gekomen en wordt vervolgd. 
 • We waren welkom bij het Experience Center van GIRA om deel te nemen aan inspirerende Smart Home sessies. Eén van de belangrijke thema’s om je te onderscheiden als interieurprofessional.
 • Tevens genieten we regelmatig van de duurzame verhalen in de Groene estafette. Nog zo’n belangrijk thema voor ons vak.
 • Ging de nieuwe masterclass editie van Monique van der Reijden wederom van start voor de meer ervaren stylist.
 • Ook zijn we, in samenwerking met Studio WOTH, druk met de voorbereiding van een consumentenblad (uitgave eind 1e kwartaal 2022. Leden kunnen hun bedrijf in de schijnwerpers zetten met een speciaal katern in de ledenlijst.
 • In 2021 zag de tweede bijzondere collectie woonaccessoires tijdens ShowUp het daglicht. Ontwikkeld door MondiArt en BNS Crisp stylisten; genaamd Stylist Choice. Een tweede selectie BNS Crisp stylisten ging van start met een geheel nieuw productontwikkelingsproject.
 • Een belangrijke activiteit blijft natuurlijk het verder vullen van de inhoud van de diverse bibliotheken; de must see-, kennis– en trendbibliotheek. Het doel hiervan is om al onze leden te informeren en te inspireren en van up to date kennis te voorzien. Maak je profiel of portfolio aan zodat je, afhankelijk van je lidmaatschap, bij alle informatie kunt. Het vullen van de bibliotheken is een continu proces.

Kortom, het is te veel om op te noemen! Wij vergeten vast en zeker nog highlights en zijn vooral ook benieuwd naar die van jullie. Deel ze rechtstreeks met ons door te mailen met info@bnscrisp.nl of door de tag #wijzijnbns te gebruiken bij je social media bericht. Berichten van onze leden delen wij uiteraard graag, ook met al ónze volgers.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

BNS Crisp partners Rockfon over ons partnership

In 2023 mocht Rockfon meerdere malen in de keuken kijken bij events georganiseerd door o.a. BNS Crisp. Door met een andere partner deel te nemen aan onder andere het evenement MDXL Project & Interieur in De Woonindustrie in Nieuwegein kwam het spreekwoordelijke balletje aan het rollen.