BNS Crisp start op Pinterest!

Pinterest is niet meer weg te denken als digitale inspiratiebron. De categorie Interieur is één van de grootste onderwerpen op dit social media platform. Met onze aanwezigheid op Pinterest borgen wij de voordelen van een volledig lidmaatschap en brengen wij onze leden dichter bij hun doelgroep.

BNS Crisp start op Pinterest!

Pinterest is niet meer weg te denken als digitale inspiratiebron. De categorie Interieur is één van de grootste onderwerpen op dit social media platform. Veel van de bezoekers zijn consumenten die op zoek zijn naar inspiratie, tips en advies om hun interieur in te richten. Dit is mogelijk interessant voor jou als interieurprofessional of toeleverancier. 

Ben je volledig lid van BNS Crisp of heb je een zilveren of gouden partnerschap dan kun je gebruik maken van ons BNS Crisp Pinterest-account. Stuur een mailtje naar socialmedia@bnscrisp.nl met als onderwerp “aanmelding Pinterest”. Door je aan te melden ga je akkoord met de spelregels. Vermeld in je mail: 

  • Je zakelijke of prive pinterestaccount. Heb je nog geen Pinterest account dan vragen wij om deze eerst te maken.
  • De gewenste titel van je bord. De titel moet als volgt zijn opgebouwd: BNS Crisp lid | naam | provincie | korte quote.
  • Een omschrijving van jezelf / je bedrijf (maak het niet te lang).

Waarom op Pinterest?

Met onze aanwezigheid op Pinterest borgen wij de voordelen van een volledig lidmaatschap en brengen wij onze leden dichter bij hun doelgroep. Dat is één van de belangrijke pijlers die BNS Crisp voor het eerst vorm heeft gegeven met de lancering van de nieuwe website eind 2020. Een volledig BNS Crisp stylist lift op deze manier mee met het BNS Crisp podium en haar bezoekers oftewel de consumenten

Een eigen account of starten onder de naam van BNS Crisp?

Wij weten inmiddels dat veel stylisten de behoefte hebben om aanwezig te zijn op Pinterest. Een eigen account onderhouden kost echter veel tijd. Via het BNS Crisp account kun je ontdekken wat het jou kan brengen. Wie weet kies je er alsnog voor om je eigen Pinterest account verder te ontwikkelen. 

Ook voor onze Partners zijn er binnen het BNS Crisp Pinterest-account mogelijkheden om, afhankelijk van het type partnerschap, een bord aan te maken. Op die manier hebben onze leden ook een mooi overzicht van het aanbod van Partners en kunnen zij de producten gemakkelijk gebruiken voor hun moodboards of interieurplannen.

Voordelen van Pinterest 

  • Pinterest is eigenlijk geen social media kanaal zoals Facebook en Instagram maar een grote visuele zoekmachine met ook e-commerce mogelijkheden. 
  • Mensen zitten in de ‘inspiratiefase’ op Pinterest. Deze belangrijke fase wil jij als stylist of toeleverancier niet missen! 
  • De pins (afbeeldingen) hebben een lange levensduur. Berichten op Instagram en Facebook hebben een veel kortere levensduur. Op deze kanalen hebben berichten vaak maar een levensduur van een dag. Op Pinterest kunnen de pins wel een levensduur van 3,5 maand hebben tot zelfs jaren. 
  • Met behulp van pins kun je veel traffic naar jouw portfolio of website sturen.
  • Maandelijks zijn er 2 biljoen zoekopdrachten. 

Wil je nog meer weten over Pinterest? Hoe je dit kunt opstarten, waarover je kunt pinnen, tips en meer? Download ons social media handboek. Dit handboek is beschikbaar voor alle BNS Crisp leden.

Heb jij ideeën of suggesties? Stuur een mailtje naar socialmedia@bnscrisp.nl

Neem hier een kijkje op het BNS Crisp Pinterest account.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Cosentino City experience center geopend

24 november werd het Cosentino City Amsterdam heropend als experience center. Dit is een innovatief concept waar zowel consumenten als professionals elkaar kunnen ontmoeten en geïnspireerd

Gezocht: groenstylisten!

Ben jij of je ken jij een groenstylist die het té gek vindt om consumenten te voorzien van het juiste digitale groenadvies voor een woonkamer,