BNS Crisp partners vertegenwoordigd op Destination: Design

Van 22 tot en met 24 januari vindt Destination: Design plaats. Op een iconische locatie, het Klokgebouw in Eindhoven, kunnen bezoekers kennismaken met maar liefst 49 Nederlandse en internationale interieurmerken die hun collecties meubels, stoffen, karpetten en verlichting tonen. Onder de deze merken bevinden zich ook enkele partners van de brancheorganisatie voor interieurprofessionals; BNS Crisp.
Leolux Experience Center

Kennismaken met BNS Crisp partners

BNS Crisp verbindt interieurontwerpers en -stylisten met interieurmerken, door partnerschappen aan te gaan met interieurmerken die een meerwaarde kunnen bieden voor haar leden. BNS Crisp is dan ook trots op het feit dan enkele van haar partners, waaronder De Ploeg, Leolux en KFF, volgende week op Destination: Design aanwezig zijn.

“Wij zijn er trots op om samen te mogen werken met mooie interieurmerken en zijn er dan ook trots op dat een aantal van hen tijdens Destination: Design hun nieuwste collecties tonen. Een mooie gelegenheid voor onze leden en andere interieurprofessionals om kennis te maken met deze bedrijven”, aldus Carin Frijters, voorzitter BNS Crisp.

Guided tours

Dit jaar worden er speciaal voor interieurontwerpers en -stylisten thematische ‘guided tours’ georganiseerd. Op zondag 22 januari geeft Robert Thiemann, hoofdredacteur FRAME, samen met Laurens van ontwerpstudio DaphnaLaurens twee rondleidingen aan de hand van de thema’s duurzaamheid, welzijn en agiliteit. Op maandag 23 januari nemen Evelien Reich van Elle Decoration NL en Linda Lagrand van Lagrand Interiors je mee op ontdekkingsreis over de beursvloer. Een leuke en interessante manier om de beurs te verkennen.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Groeiende interesse in kunstbloemen

Kunstbloemen genieten een toenemende belangstelling van de consument. De meest populaire soorten kunstbloemen en kunstplanten zijn de roos, magnolia, pioenroos en berenklauw. Qua kleuren zijn roze en wit favoriet.

VACATURE: website beheer en andere praktische taken bij BNS Crisp

BNS Crisp is op zoek naar een nieuw teamlid: iemand die kan ondersteunen bij het ontwikkelen van onze website in samenspraak met de developers, en content kan plaatsen op de website. Ervaring met het besturingssysteem Elementor binnen WordPress is een pré, evenals kennis van SEO. We staan vooral ook open voor jouw ideeën over de invulling van deze rol en zijn we flexibel.

Ambiente 2021: gerelateerd aan de natuur

Voor velen van ons wordt het creëren van een mindful huis steeds belangrijker. Maar hoe brengen we de beleving van de natuur in ons eigen dagelijks leven? De ‘voortdurende. De ‘related to nature’ trend zorgt voor de nodige inspiratie – met meer aandacht voor detail, zorgvuldig geselecteerde materialen en authentieke producten die onze honger naar natuurlijk leven prikkelen. Ontdek met ons de Ambiente Trends 2021 – gerelateerd aan de natuur.