BNS Crisp partners Rockfon over ons partnership

In 2023 mocht Rockfon meerdere malen in de keuken kijken bij events georganiseerd door o.a. BNS Crisp. Door met een andere partner deel te nemen aan onder andere het evenement MDXL Project & Interieur in De Woonindustrie in Nieuwegein kwam het spreekwoordelijke balletje aan het rollen.

BNS Crisp

De beroepsvereniging voor (Nederlandse) interieur professionals, is de vereniging en belangenbehartiger voor stylisten in de domeinen interieurstyling (zowel particulier als zakelijk), vastgoedstyling, groenstyling en start-ups. Vanuit verschillende invalshoeken bepalen zij jaarlijks wat de actuele thema’s zijn en er wordt nauw samen gewerkt met verschillende ambassadeurs, vakgenoten en experts die samen met de BNS Crisp organisatie zorgen voor een interessante programmering om leden te inspireren en het vak als interieur professional verder te professionaliseren.

Akoestiek als gemene deler

Uit de verschillende events die Rockfon samen met BNS Crisp mocht organiseren in 2023 blijkt dat akoestiek een relevant en actueel thema voor de leden is. ‘Vaak heeft de interieur professional er wel een beeld bij, maar om het in de praktijk toe te passen in een ontwerp blijkt een uitdaging.’ Daarom heeft Rockfon besloten om zich als expert op het gebied van akoestiek aan te sluiten bij BNS Crisp als jaarpartner. Voor 2024 heeft Rockfon inmiddels de plannen gemaakt om de samenwerking verder te intensiveren en het thema akoestiek in combinatie met interieurdesign meer aandacht te geven in de programmering. Zo wordt er deelgenomen aan de Interieurprofessionaldag en het Festival Interieur dat BNS Crisp jaarlijks organiseert. Tijdens deze evenementen zullen met name de basisprincipes van akoestiek uitgelegd worden in korte workshops.

Masterclass

Deze twee evenementen worden vervolgens gecomplimenteerd met een verdiepend programma in de vorm van een exclusieve masterclass over akoestiek. Hierbij worden deelnemers door een akoestisch expert meegenomen in de wereld van geluid en akoestiek aan de hand van de theorie, praktijkvoorbeelden en er is ruimte om eigen projecten tegen het licht te houden. Zo kunnen de deelnemers meteen hun eigen vraagstuk toetsen. Hou daarom de communicatiekanalen van zowel Rockfon als BNS Crisp in de gaten voor meer informatie.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Binnenkijken bij BNS Crisp Lieke van Nooijtgedacht | In de buurt

Begin dit jaar, voor de coronacrisis, besloot Lieke de knoop door te hakken en volledig voor zichzelf als interieurstylist te beginnen. “Ik was 40 en dacht ‘fuck it’, ik ga het doen. Ze verzorgt interieurs helemaal van A tot Z. Lieke: “De klant maakt een moodboard en ik bedenk een stylingplan, maak 3D-ontwerpen, kleurenschema’s en houd daarbij ook rekening met de budgetten.

HelloChair opent derde winkel

Eind dit jaar opent onze BNS Crisp Partner en de specialist in eetkamerstoelen HelloChair de deuren van haar nieuwe winkel in Delft. Na Culemborg en Bussum, is dit de derde in de rij. In de HelloChair winkel van 500 m2 kunnen consumenten en interieurprofessionals terecht voor heel veel eetkamerstoelen en eettafels.