BNS Crisp partner Orac Decor vestigt zich in Architectenlab van Nidum

"Met trots maken wij bekend dat Orac Decor zich heeft gevestigd in het Architectenlab van Nidum. In deze inspiratieruimte kunnen bezoekers kennismaken met de collecties van het 3D wall covering merk," laat inspiratiecentrum Nidum weten op social media.

BNS Crisp partner Orac Decor vestigt zich in Architectenlab van Nidum

“Met trots maken wij bekend dat Orac Decor zich heeft gevestigd in het Architectenlab van Nidum. In deze inspiratieruimte kunnen bezoekers kennismaken met de collecties van het 3D wall covering merk,” laat inspiratiecentrum Nidum weten op social media.Orac Decor biedt een breed assortiment 3D wall coverings waarmee extra design en dimensie aan een ruimte toegevoegd kan worden. Met het repetitief design kan een gladde wand tot een esthetische wand met persoonlijkheid getransformeerd worden.
Door de wijze waarop licht en schaduw met de 3D profielen spelen, wordt een interieur tot leven gebracht. Er kan een volledige wand bekleedt worden, een lambrisering creëert worden en een saaie muur omgevormd worden tot een eyecatcher.In Nidum zal Orac Decor haar collectie presenteren in het Architectenlab. Daarnaast zijn de wall covering profielen toegepast in diverse ruimtes in Nidum en Ovum.

Meer informatie:
Nidum
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave
[email protected]
www.nidum.nl

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Digitale Blauwe Tour | 12 t/m 30 maart

Dé manier om thuis vanachter je bureau kennis te maken met bv. DAZZLING by van buuren of weer even geinformeerd te worden over de nieuwste collecties van oa. Decolegno of Orac.

Enorme groei van e-commerce

“In een interactieve digitale bijeenkomst zijn we samen met ondernemers uit de home & living branche in gesprek gegaan over de belangrijkste ontwikkelingen in de sector en het effect dat corona daar op heeft gehad”, meldt ING Sector Banker Dirk Mulder. “We zien in de afgelopen periode een enorme groei van e-commerce. Hoe heeft de sector hier op ingespeeld?”