BNS Crisp partner Orac Decor vestigt zich in Architectenlab van Nidum

"Met trots maken wij bekend dat Orac Decor zich heeft gevestigd in het Architectenlab van Nidum. In deze inspiratieruimte kunnen bezoekers kennismaken met de collecties van het 3D wall covering merk," laat inspiratiecentrum Nidum weten op social media.

BNS Crisp partner Orac Decor vestigt zich in Architectenlab van Nidum

“Met trots maken wij bekend dat Orac Decor zich heeft gevestigd in het Architectenlab van Nidum. In deze inspiratieruimte kunnen bezoekers kennismaken met de collecties van het 3D wall covering merk,” laat inspiratiecentrum Nidum weten op social media.Orac Decor biedt een breed assortiment 3D wall coverings waarmee extra design en dimensie aan een ruimte toegevoegd kan worden. Met het repetitief design kan een gladde wand tot een esthetische wand met persoonlijkheid getransformeerd worden.
Door de wijze waarop licht en schaduw met de 3D profielen spelen, wordt een interieur tot leven gebracht. Er kan een volledige wand bekleedt worden, een lambrisering creëert worden en een saaie muur omgevormd worden tot een eyecatcher.In Nidum zal Orac Decor haar collectie presenteren in het Architectenlab. Daarnaast zijn de wall covering profielen toegepast in diverse ruimtes in Nidum en Ovum.

Meer informatie:
Nidum
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave
info@nidum.nl
www.nidum.nl

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Luxaflex

Leef- en woontrends voor 2022

Een nieuw jaar geeft nieuwe ontwikkelingen en nieuwe voornemens. In deze blog vind je een paar woontrends die 2022 gaan bepalen.