BNS Crisp partner Orac Decor vestigt zich in Architectenlab van Nidum

"Met trots maken wij bekend dat Orac Decor zich heeft gevestigd in het Architectenlab van Nidum. In deze inspiratieruimte kunnen bezoekers kennismaken met de collecties van het 3D wall covering merk," laat inspiratiecentrum Nidum weten op social media.

BNS Crisp partner Orac Decor vestigt zich in Architectenlab van Nidum

“Met trots maken wij bekend dat Orac Decor zich heeft gevestigd in het Architectenlab van Nidum. In deze inspiratieruimte kunnen bezoekers kennismaken met de collecties van het 3D wall covering merk,” laat inspiratiecentrum Nidum weten op social media.Orac Decor biedt een breed assortiment 3D wall coverings waarmee extra design en dimensie aan een ruimte toegevoegd kan worden. Met het repetitief design kan een gladde wand tot een esthetische wand met persoonlijkheid getransformeerd worden.
Door de wijze waarop licht en schaduw met de 3D profielen spelen, wordt een interieur tot leven gebracht. Er kan een volledige wand bekleedt worden, een lambrisering creëert worden en een saaie muur omgevormd worden tot een eyecatcher.In Nidum zal Orac Decor haar collectie presenteren in het Architectenlab. Daarnaast zijn de wall covering profielen toegepast in diverse ruimtes in Nidum en Ovum.

Meer informatie:
Nidum
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave
info@nidum.nl
www.nidum.nl

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Orangerie Bijleveld

Orangerie Bijleveld opent showroom voor publiek

Waar voorheen de showroom nog niet geopend was voor publiek, zijn sinds kort iedere vrijdagmiddag de deuren bij Orangerie Bijleveld geopend. Het bedrijf dat zich specialiseert in beplanting voor interieur(projecten) doet dit om zo potentiele klanten een idee te geven van wat allemaal mogelijk is.

Kirsten Jassies en haar boekentips

Kirsten Jassies is dé expert op het gebied van Instagram. Misschien heb je haar boek Instaproof al een keer gelezen? Zeker een aanrader. Maar ook heeft Kirsten nog leuke boekentips voor jullie op een rijtje gezet.