BNS Crisp partner Orac Decor vestigt zich in Architectenlab van Nidum

"Met trots maken wij bekend dat Orac Decor zich heeft gevestigd in het Architectenlab van Nidum. In deze inspiratieruimte kunnen bezoekers kennismaken met de collecties van het 3D wall covering merk," laat inspiratiecentrum Nidum weten op social media.

BNS Crisp partner Orac Decor vestigt zich in Architectenlab van Nidum

“Met trots maken wij bekend dat Orac Decor zich heeft gevestigd in het Architectenlab van Nidum. In deze inspiratieruimte kunnen bezoekers kennismaken met de collecties van het 3D wall covering merk,” laat inspiratiecentrum Nidum weten op social media.Orac Decor biedt een breed assortiment 3D wall coverings waarmee extra design en dimensie aan een ruimte toegevoegd kan worden. Met het repetitief design kan een gladde wand tot een esthetische wand met persoonlijkheid getransformeerd worden.
Door de wijze waarop licht en schaduw met de 3D profielen spelen, wordt een interieur tot leven gebracht. Er kan een volledige wand bekleedt worden, een lambrisering creëert worden en een saaie muur omgevormd worden tot een eyecatcher.In Nidum zal Orac Decor haar collectie presenteren in het Architectenlab. Daarnaast zijn de wall covering profielen toegepast in diverse ruimtes in Nidum en Ovum.

Meer informatie:
Nidum
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave
info@nidum.nl
www.nidum.nl

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Trends 24/25 volgens Heimtex

Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.

Ikea bouwt duurzame winkel in Kopenhagen

Een openbaar park op het dak, 250 bomen, 1.450 m² zonnepanelen en parkeerruimte voor ruim 760 fietsen: dat zijn de opvallendste elementen in het nieuwe Ikea-stadswarenhuis dat in 2023 de deuren opent in het centrum van Kopenhagen. Dat meldt RetailDetail.