BNS Crisp partner Orac Decor vestigt zich in Architectenlab van Nidum

"Met trots maken wij bekend dat Orac Decor zich heeft gevestigd in het Architectenlab van Nidum. In deze inspiratieruimte kunnen bezoekers kennismaken met de collecties van het 3D wall covering merk," laat inspiratiecentrum Nidum weten op social media.

BNS Crisp partner Orac Decor vestigt zich in Architectenlab van Nidum

“Met trots maken wij bekend dat Orac Decor zich heeft gevestigd in het Architectenlab van Nidum. In deze inspiratieruimte kunnen bezoekers kennismaken met de collecties van het 3D wall covering merk,” laat inspiratiecentrum Nidum weten op social media.Orac Decor biedt een breed assortiment 3D wall coverings waarmee extra design en dimensie aan een ruimte toegevoegd kan worden. Met het repetitief design kan een gladde wand tot een esthetische wand met persoonlijkheid getransformeerd worden.
Door de wijze waarop licht en schaduw met de 3D profielen spelen, wordt een interieur tot leven gebracht. Er kan een volledige wand bekleedt worden, een lambrisering creëert worden en een saaie muur omgevormd worden tot een eyecatcher.In Nidum zal Orac Decor haar collectie presenteren in het Architectenlab. Daarnaast zijn de wall covering profielen toegepast in diverse ruimtes in Nidum en Ovum.

Meer informatie:
Nidum
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave
[email protected]
www.nidum.nl

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

WOONTREND 2021 | PICK YOUR CHERRIES

Traditionele systemen hebben door onder meer de multi-layered society en digitale transformatie hun langste tijd gehad. Ook de corona crisis heeft de mogelijkheden van online communicatie vleugels gegeven.

Dit zijn de keukentrends voor 2021

Rotpunkt is blij om in 2021 een uitgebreide serie nieuwe keukenontwerpen en innovaties aan te kunnen bieden, die duurzaam worden geproduceerd en origineel van ontwerp zijn. Een indruk van de trends die men volgend jaar kan verwachten.

ENQUETE: DOE MEE, LEER EN WIN

Bouwen en verbouwen is behoorlijk complex. BNS Crisp interieurprofessional, Gertie van Driel, merkt het aan collega’s uit het vak dat ze veel vragen hebben en vaak onwetend zijn binnen het (ver)bouw- proces. Maar is dat ook echt zo?