BNS Crisp partner ORAC DECOR® – Give walls personality

Orac Decor® breidt zijn assortiment 3D-wandbekleding uit met drie nieuwe producten met schuine oppervlakken, beweging in meerdere richtingen en tastbare texturen, ontworpen door Orio Tonini.

BNS Crisp partner ORAC DECOR® – Give walls personality

Orac Decor® breidt zijn assortiment 3D-wandbekleding uit met drie nieuwe producten met schuine oppervlakken, beweging in meerdere richtingen en tastbare texturen, ontworpen door Orio Tonini. Speel met licht en schaduw en laat interieurs en kleuren tot leven komen.

Bekleed een complete muur of installeer hem als lambrisering om van een lege muur een blikvanger te maken. Je kunt ze zelfs gebruiken om interieurelementen zoals een bar, een hoofdeinde van een bed of om een receptiebalie te verfraaien!

De profielen zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig te plaatsen en gemaakt van duurzame materialen waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Bovendien hebben ze bewezen thermische en akoestische isolerende eigenschappen.

Get creative with 3D Wall Covering

Orac Decor® 3D Wall Covering is gebruiksvriendelijk, veelzijdig en de perfecte manier om creatief om te gaan met uw ruimte. Denken aan:

– Variaties in richting
– Textuur op structuur
– Speel met kleur
– Creatieve verlichting
– Gebruik als geheel wand / plafond / lambrisering
– Kamerelementen zoals een bar / hoofdbord / receptiebalie

Positieve thermische en akoestische eigenschappen

Orac Decor® 3D Wall Covering heeft positieve akoestische en thermische effecten. Het absorbeert tot 25% van een gesprek en heeft ook thermische eigenschappen die vergelijkbaar zijn met die van standaard isolatieplaten van dezelfde dikte.

Smart Design

De 3D Wall Covering profielen zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te plaatsen zijn en zo min mogelijk extra afwerking vereisen. De zijkanten zijn al afgewerkt en het patroon loopt door tussen de verbindingspunten. Zo zie je na plaatsing geen naden meer!

Wie is ORAC®?

ORAC® is een Belgisch familiebedrijf en wereldleider in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige 3D-decoraties. Het biedt een breed scala aan plinten, kroonlijsten, wandpanelen en decoratieve elementen zoals profielen voor indirecte verlichting. Deze producten worden in meer dan 80 landen over de hele wereld gedistribueerd.

Sinds het bedrijf 50 jaar geleden werd opgericht, heeft het zijn technologie, materialen en ontwerp voortdurend bijgewerkt. Dit zie je terug in het aantal innovaties, onder meer op het gebied van kunststoftechnologie. De aanpak is gebaseerd op de ORAC®-filosofie: creativiteit stimuleren en gebruikers inspireren om uitzonderlijke ruimtes te creëren die hun persoonlijkheid benadrukken. Orac Decor® maakt dit mogelijk en eenvoudig, met gemakkelijke installatie, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Van functionele plinten tot indrukwekkende kroonlijsten, ORAC® staat voor volledige creatieve vrijheid op basis van je eigen stijl en persoonlijkheid.

Lees de volledige blog op de website van ORAC®

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ikea bundelt de krachten met Mud Jeans om denim te recyclen

Als grootverbruiker van meubelstoffen claimt Ikea 0,5% van de totale katoenproductie ter wereld te gebruiken. Het Zweedse interieurmerk heeft besloten om samen te werken met het Nederlandse modemerk Mud Jeans om textiel een tweede leven te geven, in dit specifieke geval denim. Het samenwerkingsproject van de twee merken zal gebruikte denim recyclen om er een nieuwe stofoptie van te maken voor een van de bekendste meubelstukken van Ikea, de Klippan-bank.

Introductie Digitale Tafel

De tijd verandert en wij veranderen mee. Dat geldt ook voor de BNS Crisp tafelbijeenkomsten en de zo waardevolle rol van onze tafelhoofden. Nog meer redenen om met weinig tijd de mogelijkheden van ons optimale netwerk te benutten.

Luxaflex

Leef- en woontrends voor 2022

Een nieuw jaar geeft nieuwe ontwikkelingen en nieuwe voornemens. In deze blog vind je een paar woontrends die 2022 gaan bepalen.