BNS Crisp partner Muurmeesters lanceert Art Deco collectie

Goud BNS Crisp partner Muurmeesters heeft een collectie Art Deco Modeprints opgenomen in haar collectie. Stijlvolle en kleurige modeprints uit de jaren 20 van de vorige eeuw zijn te bestellen in verschillende maten, tot wel een grootte van 160 breed x 200 hoog. De modeprints zijn passend bij de huidige interieurtrends.

Goud BNS Crisp partner Muurmeesters heeft een collectie Art Deco Modeprints opgenomen in haar collectie. Stijlvolle en kleurige modeprints uit de jaren 20 van de vorige eeuw zijn te bestellen in verschillende maten, tot wel een grootte van 160 breed x 200 hoog. De modeprints zijn passend bij de huidige interieurtrends. Denk je bijvoorbeeld een boutique stijl interieur in en denk daar een modeprent bij. De luxe Art deco stijl staat voor glamour, rijke stoffen, weelderige designs, spiegelende oppervlakten en gouden details. Nóg mooier dus als je kiest voor een Art Deco Muurmeester in een gouden lijst en fluwelen uitvoering. Fijn om te weten, er kan ook akoestisch materiaal bijbesteld worden.

Eenvoudig zoeken, bestellen en combineren
Muurmeesters levert scherpe textiel- en fluweelprints welke worden gespannen in een aluminiumframe in de kleuren zwart, goud en aluminium. Mooi, want daardoor is het doek ook wisselbaar. Op muurmeesters.nl kunnen meer dan 300 schilderijen worden bewonderd. Een schilderij selecteren en bestellen is heel eenvoudig. De doeken zijn in vele maten te bestellen. Een Muurmeester is te verkrijgen vanaf € 235,-. De levertijd is gemiddeld 8 werkdagen binnen Nederland, voor het buitenland
2 tot 3 weken.

Prijs
Art Deco Muurmeesters zijn te bestellen vanaf 80 cm breed x 100 cm hoog met een prijs van € 266,-.
Kijk voor de collectie op Muurmeesters.nl, categorie Art Deco Art Deco Modeprints.

Over Muurmeesters
Muurmeesters is in 2015 opgericht door Sylvia Kieft in Haarlem. Het bedrijf kende een droomstart en is sindsdien stevig gegroeid. Met Frans Hals uit haar geboorteplaats voorop, was Sylvia altijd al onder de indruk van de schilderkunst van Hollandse oude Meesters. Ze werd geraakt door een levensgrote print van Hendrik Voogd en besloot haar eigen bedrijf in textielprints te beginnen. Sylvia beschikt over uitstekende contacten in
zowel de musea- als printwereld en voegt hier haar ervaring in vormgeving en fotografie aan toe. Zij is volop geslaagd in haar doelstelling: Muurmeesters beschikbaar stellen voor ieder formaat muur. De Muurmeesters zijn geheel van Hollandse bodem en worden over de hele wereld geleverd.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen