BNS Crisp partner Four Dukes gaat voor Perfectie tot in Detail

Ze zetten in bij BNS Crisp Partner Four Dukes op innovatie en precisie. Zodat zij hun product kunnen snijden van Perfectie tot in Detail.

Bij Four Dukes zetten ze in op innovatie en precisie. Hun geavanceerde waterstraalsnijtechnologie biedt de oplossing voor uiterst gedetailleerde projecten met keramische platen. Wat houdt dat in? Een waterstraalsnijmachine gebruikt een krachtige straal van water gemengd met zand om zo door harde materialen zoals tegels te snijden. Dit betekent dat Four Dukes vormen, patronen en ontwerpen kunnen realiseren die ondenkbaar zijn met traditionele snijmethoden.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu een uniek mozaïekpatroon wenst, gedetailleerde uitsparingen of een complex artistiek ontwerp, met deze waterstraalsnijtechnologie wordt het werkelijkheid. Kies voor Four Dukes en ervaar de magie van tegels zoals je die nog nooit hebt gezien!

Bron: Four Dukes

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ikea bundelt de krachten met Mud Jeans om denim te recyclen

Als grootverbruiker van meubelstoffen claimt Ikea 0,5% van de totale katoenproductie ter wereld te gebruiken. Het Zweedse interieurmerk heeft besloten om samen te werken met het Nederlandse modemerk Mud Jeans om textiel een tweede leven te geven, in dit specifieke geval denim. Het samenwerkingsproject van de twee merken zal gebruikte denim recyclen om er een nieuwe stofoptie van te maken voor een van de bekendste meubelstukken van Ikea, de Klippan-bank.

Terugblik Interieurprofessionaldag 2023

Het is alweer een poosje geleden dat de Interieurprofessionaldag 2023 ‘Connect your Senses’ plaatsvond. Wat hebben we genoten van de trendlezingen, de pop-upmarkt, de inspiratieroute,