BNS Crisp partner Four Dukes gaat voor Perfectie tot in Detail

Ze zetten in bij BNS Crisp Partner Four Dukes op innovatie en precisie. Zodat zij hun product kunnen snijden van Perfectie tot in Detail.

Bij Four Dukes zetten ze in op innovatie en precisie. Hun geavanceerde waterstraalsnijtechnologie biedt de oplossing voor uiterst gedetailleerde projecten met keramische platen. Wat houdt dat in? Een waterstraalsnijmachine gebruikt een krachtige straal van water gemengd met zand om zo door harde materialen zoals tegels te snijden. Dit betekent dat Four Dukes vormen, patronen en ontwerpen kunnen realiseren die ondenkbaar zijn met traditionele snijmethoden.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu een uniek mozaïekpatroon wenst, gedetailleerde uitsparingen of een complex artistiek ontwerp, met deze waterstraalsnijtechnologie wordt het werkelijkheid. Kies voor Four Dukes en ervaar de magie van tegels zoals je die nog nooit hebt gezien!

Bron: Four Dukes

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Masterclass Lidewij Edelkoort

In samenwerking met de Willem de Kooning Academie presenteert de Kunsthal Rotterdam ieder jaar, exclusief voor studenten en Kunsthal Vrienden, een serie masterclasses door opmerkelijke kunstenaars. n het kader van de tentoonstelling ‘Extra Large. Wandkleden van Picasso en Le Corbusier tot Louise Bourgeois’ geeft Lidewij Edelkoort een online masterclass.