BNS Crisp partner en Best for Interior gaan samenwerken

BNS Crisp partner Best for Interior is een uniek b2b inkoopplatform met mooie inkoopkortingen op A-merken voor interieurstylisten.

BFI is een uniek b2b inkoopplatform met mooie inkoopkortingen op A-merken

Best for Interiors is een uniek b2b inkoop platform speciaal ontwikkeld voor interieur professionals. Best for Interiors geeft jou exclusief toegang tot de 18 aangesloten gerenommeerde meubelmerken! Denk hierbij aan Richmond, Eleonora, Sevn, By-Boo, Zuiver Groep (oa Dutchbone/ Boldmonkey), Eekhoorn Groep (o.a. Bepurehome/ Woood), Label51, Authentic Models en HKliving. Het platform is opgericht door Manon Teunissen. Zij heeft jarenlang als vertegenwoordigster gewerkt in de meubelbranche en ontdekte dat het voor interieur stylisten zeer moeilijk is om zonder strenge voorwaarden toegang te krijgen tot de grote merken. Door de krachten op het platform te bundelen wordt er collectief ingekocht en dus gezamenlijk aan de voorwaarden voldaan.

HK Living Cupboard


Er zijn mooie prijsafspraken gemaakt waardoor onze members profiteren van een hoge inkoopkorting. Deze inkoopkorting varieert van 38% tot 55% afhankelijk van het merk. Tel daar nog eens bij op dat bestellingen verzameld kunnen worden in ons magazijn en op ieder gewenst moment naar ieder gewenst adres verstuurd kunnen worden. Een uniek concept. Best for Interiors werkt met een abonnementsvorm. Het abonnement kost slechts € 39,95 per maand en geeft jou exclusief toegang tot het platform. De kosten van het abonnement heb je binnen een mum van tijd terug verdiend vanwege de inkoopkortingen die kunnen oplopen tot 55%. Koop je bijvoorbeeld een Eleonora tafel met een verkoopadviesprijs van € 1.099,- dan betaal jij hier als BFI member € 590,- voor. Een voordeel van maar liefst € 509,-! Jouw jaar abonnement heb je met de koop van 1 item al terug verdiend!

BFI groeit en sinds 1 december 2021 is het team uitgebreid. Jan en Moniek hebben zich aangesloten om te assisteren bij de dagelijkse gang van zaken binnen Best for Interiors. Twee ondernemers in hart en nieren die enthousiast zijn om van BFI hét interieur platform van Nederland te maken.

Bekijk de BNS Crisp partner in de Blauwe gids. Wil jij je aansluiten bij Best for Interiors? Meld je dan aan via de website: www.bestforinteriors.nl. Bellen mag ook altijd op nummer 085-0703490.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Aantal interieurstylisten in 10 jaar tijd ruim verdubbeld

Het aantal geregistreerde ondernemingen in Nederland met als hoofdactiviteit interieurstylist is inmiddels boven de 11.000 gekomen. Daarmee is het aantal interieurstylisten in tien jaar tijd ruim verdubbeld. De afgelopen twee jaar groeide het aantal jaarlijks met zes procent.