BNS Crisp partner Dôme Deco geeft huisshow met nieuwe 2024 collectie

Dôme Deco onze BNS Crisp partner geeft 5-7 & 12-14 november 2023 een huisshow met de nieuwe 2024 collectie, nieuw thema en hun nieuwe trendkleuren.

November staat voor vele interieurmerken in het teken van opendeurdagen. Zo ook voor onze BNS Crisp partner Dôme Deco dat gedurende 6 dagen(5-7 & 12-14 november 2023) exclusief haar 2024 collectie zal voorstellen in de showroom. Ze geven je als vast een exclusieve preview. Het label lichtte namelijk al een tipje van de sluier met de aankondiging van het nieuwe thema ‘AWAKEN’ met hun trendkleuren: 

Bron: Dôme Deco

Met de lancering van de nieuwe collectie introduceert Dôme Deco steeds nieuwe trendkleuren in het assortiment. Naast de ‘basics’ voegt het label 4 nieuwe thema’s toe die hen inspireerde om de collectie samen te stellen. 

Trendkleur CLAY 

Door het aanbieden van verschillende tinten en texturen brengt CLAY een upgrade van de basiskleur grijs. Lichtgrijs met zachte, beige ondertonen als een streling voor het oog. Maak kennis met de tinten van CLAY.  

Bron: Dôme Deco trendkleur CLAY

Trendkleur LOTUS 

Een unieke compositie van licht, vervaagd roze dat doet denken aan serene en rustige omgevingen, als symbool van zuiverheid en transcendentie. Maak kennis met de kleuren van LOTUS. 

Bron: Dôme Deco trendkleur LOTUS

Trendkleur NATURE 

Zachtgroene kleuren die doen denken aan ronddwalen in de natuur. Puur in zijn uniformiteit. Krachtig en tegelijkertijd rustgevend. Laten we de natuur introduceren in interieur. Verwelkom de kleuren van NATURE.   

Bron: Dôme Deco trendkleur NATURE

Trendkleur SALMON 

Kleuren in hun puurste vorm, inclusief een mix van vernieuwende en levendige tinten tussen roze en oranje. Voeg diepte en karakter toe. Omarm de kleuren van SALMON. 

Bron: Dôme Deco trendkleur SALMON

Ontdek de trendkleuren, alsook de inspiratie achter het overkoepelende thema tijdens Dôme Deco’s Homeshow. Dagelijks zal er onder andere een trendseminarie plaatsvinden waarin het gehele verhaal wordt toegelicht. 


Wanneer: 5-7 & 12-14 november 2023

Waar: Dôme Deco, Meerkensstaat 42, 3650 Dilsen-Stokkem (BE)

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ikea zet nu ook in op recyclen van matrassen

RetourMatras opent later dit jaar in Lelystad een nieuwe fabriek met innovatieve recyclingactiviteit voor matrassen. In deze fabriek past RetourMatras een nieuwe techniek toe waarmee het schuim uit oude matrassen volledig gerecycled kan worden tot een grondstof voor nieuw schuim: een grote stap richting een volledig circulair matras.