BNS Crisp merkpartner De Machinekamer lanceert nieuwe producten

De collectie van de Machinekamer blijft verrassen. Bekijk hier de nieuwste items.

Relaxte gast | Spettr

De Spettr is opgebouwd uit duurzame materialen. De kenmerkende kuip is van petvilt, gemaakt uit gerecyclede petflessen. Het materiaal oogt en voelt als wolvilt en is gemakkelijk schoon te houden. De fraai vormgegeven draaipoot is duurzaam vervaardigd van circulair aluminium.
De poot, de kuip en de bekleding zijn in verschillende kleuren leverbaar.
Met een Spettr heb je een  blikvanger in huis of in de zaak. Maar bovenal een relaxte en comfortabele fauteuil. Hij zit onweerstaanbaar lekker.

Welgevormd | Aino Loungestoel

Alles aan Aino ademt Scandinavisch design. Licht, luchtig en elegant. Met zachte vormen en subtiele details. Zoals de afwerking van de stoffering met een piping die als een omlijsting de vormen benadrukt. Verkrijgbaar in diverse stoffen en kleuren. 

Een bonk knusheid | Bank Norre

Norre is met haar licht bollende vormen en een comfortabele zit,  één brok knusheid, Handig, de Norre is samengesteld uit modulaire elementen. En jij creëert de ideale opstelling.  Van fauteuil tot XXL loungebank. 

Keuze uit diverse stoffen en kleuren. Kom langs in de showroom om alle mogelijkheden te zien. 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

VACATURE: website beheer en andere praktische taken bij BNS Crisp

BNS Crisp is op zoek naar een nieuw teamlid: iemand die kan ondersteunen bij het ontwikkelen van onze website in samenspraak met de developers, en content kan plaatsen op de website. Ervaring met het besturingssysteem Elementor binnen WordPress is een pré, evenals kennis van SEO. We staan vooral ook open voor jouw ideeën over de invulling van deze rol en zijn we flexibel.