BNS Crisp lid en interieurontwerper Jolanda Böhm van Studio en J heeft vloerkleed ‘Embrace’ ontworpen.

Zelf een vloerkleed ontwerpen? Jolanda Böhm van Studio en J heeft dat gedaan. Uit de samenwerking tussen Studio en J en Loop Carpets is vloerkleed 'Embrace' ontstaan.

Jolanda van Studio en J is een samenwerking met Loop Carpets aangegaan met een prachtig vloerkleed als resultaat. 

Het doel van Studio en J is om met haar interieurontwerpen voor iedere opdrachtgever een huis te creëren dat vertrouwd en warm aanvoelt. Hiervoor maakt Jolanda graag gebruik van natuurlijke materialen en texturen. Het ontwerp voor Embrace is vanuit diezelfde gedachte ontstaan.
Het materiaalkeuze, 100% NZ wol lag in dit geval voor de hand. De mix van texturen, hoge/lage pool, glad vs. ribbels nodigen uit om te voelen, te beleven. Heerlijk met je voeten of languit liggend op het kleed.
In de vorm wordt de omarming heel simplistisch weergegeven. Een karpet is tenslotte de verbindende factor binnen de zithoek. Om nu die fauteuil of dat tafeltje dat eigenlijk net niet op het kleed past toch bij het geheel te kunnen betrekken, kan de cirkel los van het geheel geplaatst worden. Met één omarming connectie en samen een geheel vormend. Embrace.

Bron: Loop Carpets

Loop Carpets staat voor tailored carpets. Dat wil zeggen dat er heel veel mogelijk is, geheel naar wens van de klant. In de basis kiest de klant voor een kwaliteit, NZ Wol, Tencel, een combinatie van beide, polyester of nylon in een lage of hoge pool. Naast de dessins die wij hebben ontwikkeld is het ook mogelijk om een eigen dessin in te brengen. Ook als het gaat om de vorm is bijna alles mogelijk. Nieuwsgierig geworden naar Loop Carpets of wil je een van de vloerkleden zien? Loop Carpets heeft een stand in De Woonindustrie te Nieuwegein.

Bron: Loop Carpets

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

ALV wijzigingen bestuur en bureau

Tijdens de ALV op 23 juni 2021 is Carin Frijters herkozen, Carin blijft nog drie jaar voorzitter van BNS Crisp. Yvonne van der Schot blijft

Ambiente 2021: gerelateerd aan de natuur

Voor velen van ons wordt het creëren van een mindful huis steeds belangrijker. Maar hoe brengen we de beleving van de natuur in ons eigen dagelijks leven? De ‘voortdurende. De ‘related to nature’ trend zorgt voor de nodige inspiratie – met meer aandacht voor detail, zorgvuldig geselecteerde materialen en authentieke producten die onze honger naar natuurlijk leven prikkelen. Ontdek met ons de Ambiente Trends 2021 – gerelateerd aan de natuur.

Happy New Year, Happy start

Wil jij dit jaar echt knallen met je interieurbedrijf dan is een lidmaatschap van BNS Crisp – hét netwerk voor interieurprofessionals in Nederland – een