BNS Crisp inspireert ook tijdens de Salone del Mobile

Milaan volledig in het teken van design en interieur. De plek bij uitstek waar de creatieve visie van jonge designers en gerenommeerde interieurbedrijven samenkomen.

En waar je zeker bent van een flinke dosis inspiratie, die je goed kunt gebruiken bij je werk als interieurprofessional. In Milaan spot je de nieuwste kleurenpaletten, wordt er richting gegeven aan nieuwe vormentaal en zien innovatieve materialen vaak voor het eerst het daglicht. Carin en Lotte van BNS Crisp, het platform voor de interieurprofessional, zijn maar liefst zeven dagen in Milaan en zullen dagelijks op zoek gaan naar de meest inspirerende presentaties, de laatste trends en de interessantste ontwerpers en interieurmerken. Zij doen hiervan verslag via het Instagram-account van BNS Crisp en met een dagelijkse update op 360wonen.

Inspiratie voor de Milaan-ganger en de thuisblijver

De dagelijkse updates zijn bedoeld om vakgenoten in Milaan en thuis te inspireren. “Voor de thuisblijver bieden deze updates een uniek inkijkje in alle inspiratie die er tijdens de Design Week wordt gedeeld in Milaan. We hopen hen zo te laten meegenieten van de laatste trends en de bijzondere installaties. En de Milaan-ganger krijgt op deze manier dagelijks tips om de must-see lijst mee aan te vullen.” Aldus Lotte Nijkamp, secretaris bij BNS Crisp.

Van dinsdag 18 april tot en met zaterdag 22 april zullen Carin en Lotte hun updates delen in de stories van het het instagram-account van BNS Crisp en via een dagelijkse update op wonen360. 

Over Carin

Carin is allround retailprofessional en oprichter van platform RetailTheater. Ze is een veelgevraagd retailspreker, aanjager, inspirator en auteur van de retailboeken Prikkel de Koopknop, het praktische RetailTheater en de in 2022 verschenen Retail Survival Guide. Daarnaast zet zij zich als voorzitter van BNS Crisp met liefde in voor de professionalisering van het interieurvak. 

Over Lotte

Lotte heeft met een flinke dosis ervaring in het creëren van (merk)beleving en het ontwikkelen van creatieve concepten. Lotte heeft een passie voor kleur, licht en sfeer en zet haar vaardigheden in als interieurontwerper bij haar eigen onderneming; woanderlust. Daarnaast houdt ze zich als secretaris bij BNS Crisp onder andere bezig met de ontwikkeling de (online) communicatie.

Tipje van de sluier

Naast inspireren is ook verbinden een belangrijke pijler van BNS-Crisp. Daarom wordt er niet alleen inspiratie gedeeld, maar zoeken leden van BNS Crisp elkaar op in Milaan. Op woensdagmiddag van 17:00 tot 18:00 uur organiseert BNS Crisp een exclusieve meet & greet met haar partner Leolux op Alcova die daar in samenwerking met een aantal spraakmakende designers (Studio Truly Truly, Studiopepe, Daniël de Bruin en Bram Vanderbeke) een bijzondere installatie presenteert. Wil je hierbij zijn? Meld je dan snel aan – het aantal plaatsen is beperkt –  via lotte@bnscrisp.nl.

Mogen we jou echt niet missen?!

Carin en Lotte hebben al een lijst met zaken die ze zeker niet willen missen, maar ook zij worden graag geïnspireerd en verrast. Heb je een goede tip of wil je graag dat zij ook bij jou langsgaan in Milaan? Laat het ons dan zeker weten via lotte@bnscrisp.nl

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ledenactie | Door de lens van Studio Keeelly

Met fotografie vertel je jouw verhaal zonder tekst. Aldus Kelly van Herk, influencer en fotograaf, het is onmisbaar om je bedrijf, interieur of product mooi op de kaart te zetten. Profiteer nu van deze mooie ledenactie!