BNS Crisp en Bloemenbureau Holland bundelen de krachten

Een droom wordt werkelijkheid aldus de voorzitter van BNS Crisp, Carin Frijters.

Persbericht 

Levend groen, bloemen en planten zijn anno 2023 niet meer weg te denken uit onze leefomgeving. BNS Crisp heeft een verbindende missie met bedrijven in de branche als het om interieur en leefomgeving gaat, en is daarom verheugd om de samenwerking met Bloemenbureau Holland aan te gaan. Om die gloednieuwe samenwerking kracht bij te zetten presenteert trendwatcher Aafje Nijman tijdens Festival Interieur de groenbranche trends voor 2024.

Aafje neemt je mee door trends op het gebied van levend groen, bloemen, kleur- en materiaalgebruik en de nieuwe vormentaal in het interieur. Samen met Floral masterdesigner Geert Maas wordt tijdens deze duo presentatie de theorie direct omgezet naar de praktijk en krijg je handige tips en tricks ten aanzien van de nieuwe ontwikkelingen van groen in het interieur. 

Beeld: groentrend Viva la Vida 2024 via Bloemenbureau Holland

Twee voor de prijs van één! Ben je erbij komende vrijdag?

Festival Interieur is hét BNS Crisp event waar je een introducée mee naar toe wilt nemen. Maak daarom gebruik van de kortingsactie. Gebruik kortingscode Festival23 en ontvang 50% korting bij de aanschaf van twee tickets: in plaats van één koop je twee tickets voor slechts 125 euro. Nodig dus snel je ‘plus one’ uit!

Koop je tickets via: www.festivalinterieur.nl/tickets

Over Bloemenbureau Holland

Bloemenbureau Holland stimuleert de vraag naar bloemen en planten in diverse Europese landen. Dit doen zij met consumentencommunicatie en shopper marketing en door waardevolle kennis te delen met kwekers, handelaren en andere relevante partijen. Het doel van de samenwerking met BNS Crisp is dat Bloemenbureau Holland interieurprofessionals wil inspireren om levend groen op te nemen in hun ontwerpen.

Over BNS Crisp
BNS Crisp is hét netwerk voor interieurprofessionals dat wil verbinden, kennis wil delen en ondersteuning biedt bij jouw interieurbedrijf. Het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot samenwerkingsverbanden en commerciële opdrachten. Bij het netwerk zijn zo’n 350 professionele interieurstylisten en -ontwerpers en 80 gerenommeerde interieurmerken aangesloten.

Partners van BNS Crisp én sprekers tijdens Festival Interieur

Zonder al onze partnerbedrijven en inspirerende sprekers zou Festival Interieur niet mogelijk zijn. 

Bedankt aan alle bedrijven die aanwezig zijn op de bedrijvenmarkt: Mastello Sanitair, Cotap, Gira, Hello Chair, Lundia, Stairz, Wehlton, Berry Alloc, De Ploeg, Werk aan de Muur, BN walls, Mutrex the Cork Company, Nel Furniture, Leolux, BxB interior Collections, Loop Carpets en Elu-fire. 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

the substitute | bns crisp

“Fast furniture is een enorme blinde vlek”

Alleen al in Europa wordt er ieder jaar ruim 11 miljard kilo aan meubels weggegooid. Ongeveer 80-90% wordt verbrand of eindigt op de vuilnisbelt. Slechts 10% hiervan wordt gerecycled. Het grof huishoudelijk afval is de enige afvalstroom die de laatste jaren niet slinkt maar zelfs toeneemt.