BNS Crisp achter de schermen mei en juli, augustus en september 2018

Door bestuur, bureau en commissies wordt vergaderd, gebrainstormd en worden plannen gemaakt. Er worden activiteiten bedacht en uitgevoerd, afspraken gemaakt met diverse partijen, overleg gepleegd, procedures gemaakt, bezoekjes afgelegd, samenwerkingen afgesproken en nog veel meer.

Een greep uit de bezigheden in september 2018:

  • De gesprekken met bedrijven gaan gewoon door; leveranciers, retailers en fabrikanten. Allemaal willen ze een connectie met stylisten en door afspraken met ze te maken kunnen we goed uitleggen wat een stylist voor hen kan betekenen. We waren deze maand onder andere in gesprek met Decorette, Hubo en over de ‘Dag van het Vastgoed’ met Vastgoed Pro.
  • In de vakbladen Gaafgoed, Mobilia, Interior Business en Architectenpunt Interieur staan mooie artikelen over BNS Crisp en onze nieuwe voorzitter Carin Frijters. Carin zet duidelijk haar visie neer over hoe we in de toekomst het stylingvak verder op de kaart kunnen zetten en de toegevoegde waarde van een beroepsvereniging kunnen promoten.
  • Eén van onze Blauwe Gids bedrijven, Dock Four, heeft een inspirerende stylistendag georganiseerd. Een trendlezing, rondleiding, workshop en lunch werd aangeboden aan o.a. de aanwezige BNS Crisp stylisten.
  • Tijdens de vakbeurs InCoDa was BNS Crisp aanwezig met een stand. De werving van nieuwe leden, maar ook het leggen van contacten met diverse bedrijven was het doel. Twee stylisten, Fleur de Vries en Andrea de Haan, hebben inspirerende en erg actuele trendboxen gemaakt. Een mooi visitekaartje voor BNS Crisp!
  • Tijdens de Histor Gamma Kleuradviesdag medio september zijn er landelijk zo’n 108 stylisten ingezet. Voor veel consumenten een extra reden om de bouwmarkt te gaan bezoeken.
  • De stylistendag in DWI had dit jaar een originele start. INretail bood de aanwezige stylisten en retailers een ontbijt aan en de eerste BBB (BNS Business Break) werd geïntroduceerd. Het thema voor deze eerste editie was ‘Samenwerken met de retail, hoe doe jij dat?’ Hoewel de opkomst gering was, was de interactie tussen de aanwezige stylisten en retailers zeer waardevol en kijken we uit naar het vervolg. Complimenten voor onze commissie p&p.
  • Een succesvolle vastgoedpowersessie in de Homebase. Een soort collegetour waarin je vooraf en tijdens allerlei vragen kon stellen aan stylist en makelaar. Barbara Loves, Femke van der Mee en Femke Krol zorgden samen met Marleen van Leest voor een interactieve en informatieve powersessie.
Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden